Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momonosuke amirali indiriyordu :hhh: böyle olacağını söylemiştim Luffy'nin bir arkadaşı kendinden emin ve artist bir şekilde dövüşe giriyorsa kazanacak neyse ki Shanks geldi ve bir amiralin gülünç duruma düşmesini görmedik. Gerçi bu gözler Kaidonun ip muamelesi gördüğünü okudu daha da şaşırmam
 
Bu orman meyvesini anlamadım ben. Etrafa ağaç yaratıp onların içine giriyor gibi. Kuzan buz yaratıp içine girmiyordu, direkt buzdu adam. Sakazuki kesik alınca, içinde kan yerine magma varmış gibi. Böyle meyveye gelip niye logia demiş ki Oda hiç anlamadım.
Kuzan'ın meyvesi buz değil soğuk. Buzun içine girebiliyordu ama.

4:20'den sonrasını izle.

 
Son düzenleme:
İyi de herkesin güç odağı farklı mesela bmın hayvan gibi derisi var aramakinin farklı özelliği baskındır hem daha net bi şey yok belki de ağaçtan klon gibi bi şey yaptı o hasar gördü.
Ağaçları değil kendi hasar almış deniyor spoilerda.ayrıca bm nin olayı derisiyle alakalı değil hakiyle alakalı. Derisiyle alakalı olsa bilincini kaybedince konrtolünü kaybedince hasar almazdı sonuçta aynı deri.
 
Kuzan'ın meyvesi buz değil soğuk. Buzun içine girebiliyordu ama Aokiji.

4:20'den sonrasını izle.

Dostum biliyorum bunları elbette. Demek istediğim adamın vücudu zaten buz gibi. Attığın dakikada kemiği kırılmıyor buz olarak parçalanıyor. Kizaru tekme yiyince yara almıyor, ışık patlaması yaparak hasarı dağıtıyor. Bu adamlar direkt element gibi. Kuzan dediğin gibi buzun içine de girer ama bunu yapmıyorlar öncelikli olarak.
 
Hayır anlamadığım şey; la bu aramaki hem güç olarak vasat hem karakter olarak vasat ken sırf amiral yada denizci seviyorum diye bu adamı savunmaya çalışmak hanki mantığa uygun. karakter olarak amirallerle alakası yok, karizma desen amrial karizmasının yanından geçmez. Ee gücüde yokmuş gördük , momo luffye zoroya sanjiye bile hasar veremez ama aramakiye veriyor az veya çok. Savunmayın şu adamı artık amiralciler.savundukça Aokijiye kizaruya fujiye ayıp ediyorsunuz...
 
Ağaçları değil kendi hasar almış deniyor spoilerda.ayrıca bm nin olayı derisiyle alakalı değil hakiyle alakalı. Derisiyle alakalı olsa bilincini kaybedince konrtolünü kaybedince hasar almazdı sonuçta aynı deri.
Tamam işte bmın savunma hakisi güçlü aramakinin başka özelliği güçlüdür.Kaldı ki ben meyvesinin oldukça güçlü olduğunu düşünüyorum ateş haricinde.Spoilerda öyle söylüyor olabilir ona bakışırsa geçen dragon çiziksiz amiral aldıydı.
 
Oda için Momo 8 yaşında sıradan bir velet değil. Wano'nun en efsane shogunlarından biri olacak en güçlü genlerde 28 yaşında bir insanın vücuduna sahip ve en güçlü yaratığın şeytan meyvesi güçlerine sahip, Luffy dışında Zunesha'yı işitebilen hatta emir verebilen tek karakter. Wano'nun ikinci kez işgal edilmesini engellemesiyle de Gorouseinin planlarını geciktirmelerine sebep olması da ilk icraatlerinden. Wano biraz daha uzasa Momo'yu amiral seviyesi karakter yapacak zaten mangaka. Aramaki'nin ciddiye almasa bile böyle bir saldırı yemesi Aramaki'ye eksi yazar zaten ama bu kadar aşırı gömülmesini şu aşamada doğru bulmayacağım.
Momonosuke ileride çok büyük bir adam olabilir, ama şu an 28 yaşında birinin bedenine sahip olsa da hiçbir savaş tecrübesi bulunmuyor. Oda karakteri parlatmak için saçma sapan işlere giriyor, olayın tek açıklaması budur benim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık