Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolo Breath ile Kaido dağın zirvesini, Oden kalesinin kalıntılarını yerle bir etti. Bu saldırı dünyanın en güçlü yaratığının defalarca yaptığı bir saldırıydı, hatta Raizo bu saldırıyı Kaido'ya geri gönderdiğinde muazzam dayanıklılığına rağmen Kaido'nun gövdesi bile zarar gördü. Antisi Aramaki de zarar görür ve bu çok normal. Aramaki fanı değilim ama adam işi ciddiye almadan bir saldırı isabet alıp zarar görmüşse ve bu saldırı Bolo Breath ise çok normal. Bu kadar abartılması doğru değil, yeri geldi en güçlü yaratık bile kınlardan zarar görüyor gibi çizdi Oda. Bu savaş devam etse ve hala Aramaki bir şey beceremese ben de balon patladı derdim de bu noktada çok sıradan Oda bölümü gibi geliyor.
Aynı saldırıyı Luffy de yedi, hiçbir şey olmadı. Aramaki Haki basmaktan aciz bir adam mı? Oluşturduğu ağaçlar yanmamış ki, doğrudan kendisi hasar almış.
 
WB'ye karşılık veriyor, sonra WB bir daha vuruyor bu sefer WB'ye karşılık vermekten vazgeçip Jinbe ile Luffy'nin peşine mi düşüyor? Ve sen bunu çekinmedi olarak mı yorumluyorsun?
Luffy'de o savaşın büyük bir önceliği eline fırsat geçmişken onun için hareket etmesi garip bir durum değil bunu da WB'den çekildi olarak yorumlamak bana zorlama geliyor zaten fırladığı yerde direkt olarak Luffy'nin karşısına çıkıyor


Peki ilk darbeden sonra neden WB'ye karşılık veriyor, ondan önce Jinbe ile Luffy'nin peşine gitsin ya. Eğer bayılmadı diyorsanız, net Akainu WB'den kaçmıştır orada karşılık veremediği için, Akainu daha önceden bu adayı yıkmana izin vermeyeceğim diyor, WB 2.yumruk sonrası adaya büyük hasar veriyor, Akainu buna müsade etmeyeceğine göre kaçıyor o zaman, ya da bayıldı, ikisinden biri.
bilmem ne kadar süre boyunca düşüyor akainu eğer gerçekten çok iyi bir durumda olsa düşeceğine gider WB ile olan savaşına devam ederdi orada baya sersemledi adam ne kadar düştü veya gelmesi ne kadar zaman aldı tam bilmiyoruz her şekil bu kadar varsayım üzerine olan şeylerden zevk almıyorum mânâsız da buluyorum 2 kere farklı şekilde WB ile karşılaşan adam daha yeni mi fark ediyor WB'nin ne kadar güçlü olduğunu o anda da hani vardı ya özellikle WB'yi öldürme emri onu da yok sayıp Luffy'nin peşine düşüyor özellikle falan .d bizim bu kadar kafa yorduğumuz kadar bile Oda şu olaylara kafa yormamıstır .d
 
Anti olayı hikaye bence de. O seviyede adamın meyve gücüne bakmaksızın sağlam hakisi olması lazım. Üstelik yaşı da çok müsait gücünün zirvelerde olması için.
 
Daha önce vermiştim diye hatırlıyorum.

Neyse madem rica ettin,




Kısaca özetlersem, Rayleigh kelle ödülümü kaldırında bir rahat edeyim diyor, Kizaru'da Roger korsanlarının suçlarını görmezden gelemeyiz diyor, ama seni burada yakalamaya çalışırsak, biz ''bile'', belli başlı hazırlıklar yapmamız gerekiyor diyor.
Yaşlı Ray-san'a da hazırlık yapıyorlarsa dükkanı kapatıp gidelim biz. :D
 
Aramaki amirallerin yüz karası. İnsanlara bıraktığın ilk izlenim çok önemlidir. Bunda hiç ama hiç başarılı olamadı. + olan tek bir yanı yok. Kişilikle bir yere varamaz artık.
Oda'nın karaktere gücüyle ileride iade-i itibar muhakkak yapacağını düşünüyorum. Fakat yine de bugünler, ilk izlenim unutulmaz. Yıllarca sakladığın karakteri ne diye bu durumlara sokar insan :oops:
 
Aynı saldırıyı Luffy de yedi, hiçbir şey olmadı. Aramaki Haki basmaktan aciz bir adam mı? Oluşturduğu ağaçlar yanmamış ki, doğrudan kendisi hasar almış.
Gear 5 formunda Luffy kralların hakisi + silahlanma hakisi ile vücudunu kaplayıp bir tık daha bu ateşli saldırılara bağışık görünse de serinin başından beri lastik adam için kesmeye karşı dayanıklı değil diye söz eden Oda, Kiado ve GEAR 5 LUFFY savaşının zirvesinde bile birkez daha kesmeye karşı zayıflığının devam ettiğini tekrar vurguladı. Nasıl hakisi olursa olsun Aramaki orman adamsa ateşe dayanıksız olması normal. Adam sadece ağaç çıkarma yeteneğine sahip değil, logialarda kendi bedenleri de doğadaki o yetenekle özdeşleşmiş oluyor. Yani ağaçdan adam için hakisine rağmen dağların zirvesini yok edecek şiddette ateşli bir saldırıdan hasar alması dünyanın en normal şeyi. Redon bu hasarın o kadar ciddi olmadığını da söyledi.
 
Amiral geldi diye sevinmiştik hevesimiz kursağımızda kaldı. Keşke Kizaru gelseymiş.
Daha çok üzülürdünüz. Şimdi en azından keşke X gelseydi diyebiliyorsunuz. Gelse de bir halt olmayacağını bile bile en azından bu şekilde rahatlatma şansınız var kendinizi ama Kizaru gelmiş olsaydı ve benzer şeyler yaşasaydı... Rabbim korumuş sizi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık