Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dressrosa'ya Fujitora yerine Aramaki gelse bizimkiler sağ çıkamazmış oradan.

Fujitora Aramaki yerine Wano'ya gelseymiş ittifak bile olabilir ya da devrimcilere katılabilirmiş.
Tayfa zorluk yaşamasın diye ona göre ayar çekmiş....

Ben hala Fujitora'nın tayfa için düşman ya da rakip olarak işleneceğini sanmıyorum. O sempati besleme sahnesi işleri değiştiriyor baya.
 
Aramaki bitki meyvesi değil orman meyvesi. O konuyu biraz toparladı Oda. bana kalırsa toprak çıkması daha isabetli olurdu elementler açısından.
 
An itibarıyla Usopp, Wano'da dişe dokunur bir icraat gerçekleştirmedi. Bu sebepten ötürü, arc bitmeden önce Aramaki'yi aradan çıkartacağını düşünüyorum. Şöyle bir düşününce Yetenekleri Aramayi'ye ters de geliyor. Oldu bu iş ✍✍
 
Yavsa... Şey pardon... Shanks çakalına da bakın hele. OP için savaşma zamanı gelmişmiş. :hhh: Tabi gelir lan senin cesaret edemediğin şeyi yapıp 2 yonkou indirdi çaylaklar. Sana da akbaba gibi hazıra konmak kaldı. Teach'e laf ediyorduk bu ondan da beter çıktı xd Barto'ya saldırdığı anda Luffy'nin emriyle öne atılan Zoro bunun fişini çeker umarım. 😌
 
Bence Luffy ve Zoronun saldırıları estetik olarak Sanji ve Acei asla geçemez.
Sanji'yi ve Luffy'i geçemezler dersek daha doğru. Luffy'nin Ace gibi alevli saldırılar yapmasını geçtim sadece Gear 5 dönüşümünde bile çok iyi duran bir sürü yeni saldırısı çıktı. Yıldırımı tutmasından devasa boyutlarda büyüdüğü saldırıya kadar Oda çok iyi çizmişti bence.
 
Acaba buggy'nin yonkou haberine shanks nasıl tepki verdi :)
Muhtemelen Shanks'ın Gorousei'ye hakkında konuştuğu korsan Buggy idi zaten. Yani Buggy'nin yonkou olmasının bir sebebi de Shanks'ın onun hakkında söyledikleri olsa gerek. Bu yüzden şaşırdığını sanmıyorum.
Shanks / Buggy ikilisini gemiye leylekler getirmediğinden ve yaşları da tuttuğundan God Valley olayı sırasında gemiye bindiklerini bekleyenlerdenim.
Roger korsanları ile Raftel'e gitmeyen iki korsan da bizim Shanks ve Buggy idi. Serinin sonunda her ikisinin de Raftel'e ulaşıp One Piece'i ve kayıp yüzyılı öğrenen korsanlardan olmasını da bekliyorum yine. Asıl merak ettiğim Shanks Gorousei'ye Buggy hakkında konuştuysa tam olarak ne dedi?
Buggy, Xebec'in ya da Rocks efsanelerinden birinin oğlu çıksa şaşırmam.
 
Yamato bu saldırıyla Aramaki'ye yeri öptürdü. Zoro'nun King'e yaptığı saldırının nasıl hayvani bir saldırı olduğu daha iyi anlaşılmıştır sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık