Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziksel güç ve haki aşırı önemli faktörler olduğu için boş odun meyvesi de bir amirale yeterdi. Mevzu bahis karaktere ise özellikle yakışırdı
 
Hakiyle durmadan birbirinin aynı saldırıları okumaktansa meyve yetenekleriyle yaratıcı ve farklı saldırılar görmeyi yeğlerim.

Kaido koca dövüş boyunca ya ağzından nefes attı. Ya da Kanabosuyla vurdu. Luffy'de hakili yumruk tekme atıyor hep ama en azından farklı şekillerde atıyor. Bazen hızlı bazen büyük :D

Law'ı izlemekten çok keyif almamın sebebi de bu. Yetenek ağacı çok geniş ve haz veriyor saldırıları. Adamın meyvesi bu serideki çoğu karakterden daha iyi işlenmiş.
 
aramaki'nin logia olması son derece saçma. paramecia olması lazımdı. hadi zorlasa bitkileri kontrol eden orman perisi yada tanrısı uydurup insan mistik zoanı yapsa bir derece mantıklı olurdu. logia hiç olmamış.
bu arada doğada bulunan şeyler logia olur diye bir şey yok. logialar doğada bulunan şeylerden olur diye bir şey var. ikisi aynı şey değil.
 
Abi adam bir tarafından nika meyvesi sallayıp Zoan dedi, siz Aramakiya nasıl şaşırıyorsunuz ? Hayret ediyorum. Bitki meyvesi yemiş adam Logia diyor. Düz mal işte Oda, kaldı ki doku doku no mi de paramesia demişti o derece saçma ve yaşlandı iyice ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık