Yalnız okudukça daha da mantıklı geliyor. Oda da böyle düşünmüş.Ormana bakıp of be doğaya bak diyebilirsin. Böyle etkileyici bir orman olursa felan.
Ama karpuza bakıp of doğaya bak diyeni görmezsin. Mantık buradan geliyor.
Yalnız okudukça daha da mantıklı geliyor. Oda da böyle düşünmüş.Ormana bakıp of be doğaya bak diyebilirsin. Böyle etkileyici bir orman olursa felan.
Ama karpuza bakıp of doğaya bak diyeni görmezsin. Mantık buradan geliyor.
Paramecia olması lazımdıYalnız okudukça daha da mantıklı geliyor. Oda da böyle düşünmüş.
Zoan olması bana hep daha mantıklı gelmiştir. Ivern gibi bir şey bekliyordum ben yeni amiralcik'den.Paramecia olması lazımdı
Sen seksenler Jennifer Connely'sini avatar yapacak zevke ve kaliteye sahipsin, Daha fazla vites artıramazsın zaten kardeşBiraz vites yükseltmeye karar verdim
Ah be dostum bunun asıl ilk versiyonunu görecektin : / Yazık oldu toplumun ponçikliğine kurban gitti canısıSen seksenler Jennifer Connely'sini avatar yapacak zevke ve kaliteye sahipsin, Daha fazla vites artıramazsın zaten kardeş
Atı alan Üsküdarı geçtiAh be dostum bunun asıl ilk versiyonunu görecektin : / Yazık oldu toplumun ponçikliğine kurban gitti canısı
Kısraklı versiyonu dimiAh be dostum bunun asıl ilk versiyonunu görecektin : / Yazık oldu toplumun ponçikliğine kurban gitti canısı
Luffy'nin final saldırısı var dahaManganın en güzel saldırısır bence ateş imparatoru