Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainunun emzik gibi sürekli puroyla gezmesi, shanks tayfasındaki şişmanın elinde sürekli but olması, yaratıcılık efso?
 
Robin, Big Mom'ı yuvarlamış olabilir ama sonraki bölüm Big Mom da Robin'e üstün gelebilir demiyordu kimse.
Benim dediğimin seninkiyle hiç alakası yok. Benim burada demek istediğim Aramaki daha yeni gösteriliyor ve bu gördüğümüze göre adamı yerden yere hemen vurmayalımdı.

Big Mom konusu tamamen Oda Bey'in kadını oyuncak olarak kullandığı sinir bozucu sahne.
 
Aramaki'nin rolü belli oldu gibi. Wano'daki bilgileri dışarıya aktaracak. Kaido'nun azman gibi bir oğlunun olduğunu, Kaido ölmesine rağmen pembe bir ejderhanın Wano'da dolandığını, Wano samurayları aktaracak. Pembe ejderha olayı duyulursa sırrı ortaya çıktığı için Vegapunk'un kelleyi alabilirler ya da Vegapunk kaçmak zorunda kalabilir. :)
 
Aramaki çok itici bir tip. Koskoca amiral ergen gibi atarlanıyor. Önüne geleni amiral yaparsalar böyle olur. Shanksın wanoya kadar gelip luffy ile görüşmemesi enteresan. Gomu gomuyu uyandırmadan one piece'i bulmanın anlamı yoktu ve Shanks bunu biliyordu gibi geliyor bana. İnşallah sabo viviyi kaçırmıştır da cp'nin esiri değildir vivi. Akainu sahalardayken daha tehlikeliydi. Filo amiralliği olmadı akainuda pek. Denizciler yeni kadroyla zayıfladı resmen. Gerçi Aokijinin gizliden denizcilere bağlı olduğunu düşünüyorum hala. Ulan spoiler ilk çıktığında dragon maks 1 cümle kurar dedim, onu bile yapmıyormuş. Sadece adı geçiyor. Genelini değerlendirirsek çok iyi bölüm geliyor. Hep böyle dolu bölümler verecekse aylık seriye dönsün one piece. Shingeki no Kyojin, vinland saga gibi takip ederdik. Bomboş, hikayeye gram katkısı olmayan bölümleri okumaktansa bunları okuruz.
 
Marinefordu okumasak sadece dışardan bilgi olarak alsaydık, Luffynin 3 amiralin olduğu yerde Acei platformdan aldığını duyup çok farklı şekilde yorumlayabilirdik.

Reverie de bilmediğimiz çok farklı olaylar dönmüş belli ki.

Evet Fuji ve Ryo Sabo ve ekibi ile dövüşmüş ama Kumanın kaçırılması olayının altında bam başka şeyler çıkması muhtemel.

Ayrıca ben Cobranın öldüğünü de hiç sanmıyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık