Geberip gitmiş beni satmış bir adam için neden oğullarımdan kayıp vereyim demiş. İyi demiş. Oden dansözü, Racır abisinden yardım isteseymiş yabcak bir şey yokGelememiş diyeceksin. :d
Geberip gitmiş beni satmış bir adam için neden oğullarımdan kayıp vereyim demiş. İyi demiş. Oden dansözü, Racır abisinden yardım isteseymiş yabcak bir şey yokGelememiş diyeceksin. :d
Haslkdjasldkasjdlksa tut beni sengoku yerde kalmalıyımı WB söylüyorduÇok var. Kaido'ya karşı yeni bir geri vites açtı.
Orjinali bir çıksın da bakalım o tip ne öyle yaAdam kontağı çevirmiyor sen vitese takmışsın.
Bu arada şu tensei midir nedir tam bir faşo kılıklıya benziyor la!? Babasını da sevmezdim zaten
Sen harbi şaşırmışsın.Haslkdjasldkasjdlksa tut beni sengoku yerde kalmalıyımı WB söylüyordu
Orjinali bir çıksın da bakalım o tip ne öyle ya
Wano girişindeki o kayalıklardan birinin üstünde çökerek okur diye beklemiştim görseli görene kadar. Medyayı sıkı takip ediyor reis.Shanks yine gazeteyle poz vermiş. Yonkou mu yoksa köşe yazarı mı belli değil. Morgans bile bu kadar içli dışlı değil gazetelerle.
Yani çok dayak yedikleri söylenemez de aokiji bir tekme omuz falan yedi saka da az biraz degil guzel dayak yedi öyle demeAmiraller mi? Az biraz Saka hırpalandı o kadar da olsun diğerlerini kim dövdü?
Ben mi şaşırmışımSen harbi şaşırmışsın.
O Şenkse gidiyor ne yapsın aramakiyi daha büyük baş hayvan varkenKid niye yeltenmedi acaba amiral'e :d Law'ın hamle yapmasını mı bekliyor yoksa