dayanaklarının olması o şeyi kabullenilebilir veya saçma olmayan bir şey yapmıyor. iki,üç karakter dışında adam zaten tüm karakterleri troll yapıyor. Çizimlerin çoğuda troll (samuray diye yutturduğu ekmek kafalı samuraylar) mesela. Adam komikde değil. O kadar seri izledim veya gördüm böyle sözde özgün berbat bir samuray topluluğu görmedim. Ben şayet buggy'nin o kulak tırmalayan sesine maruz kalmak istemiyorum. Buggy'nin alabileceği rol maksimum 1 sahne ve 3 cümle bu belliki daha çok rol verecek buna. Rahatsız olmayan okuyucuyu rahatsız edecek kısımda bu olacak yavaş yavaş. Baycak çünkü kimsenin 10 sayfa buggy okuyacağına ihtimal vermiyorum her bölüm.Bu kadar ciddi bi konumda trollük yapması yakışmadı seriye. Ama başkalarının dediği gibi dayanakları var.
Kek adası sonrası luffy için bile beşinci imparator denmişti. Buggy’nin gücünü test eden olmadı herkes efsanevi bişey sanıyor bunu. İsim korku ve saygı yaydığı sürece imparator olunabilir.
Adam boşluk dolduruyor zaten. İsim yapmaya çalışan herkesi imparatorlar yutmuş. Bi shicibukai olan buggy rahatça büyümüş. Tam bunu yutacak yonkoular inerken shicibukailiği iptal edilmiş. Senaryo çok buggy’nin lehine ilerledi.