Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yonkoulara ne olduğunu neden açıklamıyor bu? Koskoca seri böyle bir şeyi pas geçmemeli sadece çocuklar okumuyor bu seriyi editörleri sormuyor mu bu herife

yonkoulara ne olduğunu neden açıklamıyor bu? Koskoca seri böyle bir şeyi pas geçmemeli sadece çocuklar okumuyor bu seriyi editörleri sormuyor mu bu herife
Büyük ihtimal bi yerlerden çıkacaklar karşımıza sonra ölmediler bak merak ettiniz dimi nasıl sizi şaşırttım ama öldü sandınız değil mi diye kasılır Oda efendi :hhh:

Mihawk hakkın da birileri yazmış da aklıma şöyle bir teori geldi kim ne kadar isterse istesin mihawk yonkou veya amiral seviyesi olamaz bu yüzden şahsi düşüncem son savaşa doğru mihawk birinin sağ kolu olarak karşımıza çıkıcak belki shanks veya karasakalın tayfalarından birinden belki de başka bir korsan tayfasından ve zoro ile asıl vs'yi orada atıp zoro yenerek dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanını alacak ben sanmıyorum ki tek başına tayfa kaptanı olarak çıksın veya bireysel olarak karşılarına çıksın illa ki yancı olarak çıkacak ve yenilecek.
Op evreninde Mihawkı sağkolu yapabilecek birinin olduğunu düşünmüyorum.

Op evreninde Mihawkı sağkolu yapabilecek birinin olduğunu düşünmüyorum.
Mihawk emrine adam bile almayan, soylu bir insan. O kadar elit ki yalnız başına bağımsız krallık kurmuş yaşıyor. Yine de bir kuruluşa bağlanabilir, kendi çıkarları doğrultusunda. Bkz; Şiçilik vasıtasıyla Wg'ye bağlanması gibi. Peki bir korsana bağlanır mı? Orasını bilemeyiz, ileride görürüz artık. Tek başına korsanlık yapmak Mihawk gibi bir isim için bile zor olurdu. Bir a*irali ve filoyu belki tokatlardı ama ikincisi için pek şansı yok. O yüzden çıkarları uğruna biriyle anlaşma yapabilir.

Mihawk emrine adam bile almayan, soylu bir insan. O kadar elit ki yalnız başına bağımsız krallık kurmuş yaşıyor. Yine de bir kuruluşa bağlanabilir, kendi çıkarları doğrultusunda. Bkz; Şiçilik vasıtasıyla Wg'ye bağlanması gibi. Peki bir korsana bağlanır mı? Orasını bilemeyiz, ileride görürüz artık. Tek başına korsanlık yapmak Mihawk gibi bir isim için bile zor olurdu. Bir a*irali ve filoyu belki tokatlardı ama ikincisi için pek şansı yok. O yüzden çıkarları uğruna biriyle anlaşma yapabilir.
Gider shanksın yanına takılır en kötü. Mihawkın bir korsan tayfasına dahil olup kaptan edineceğini düşünmüyorum. Zaten prensip olarak pek emir alıp uygulayan bir tip değil ve Shanks gibi bir adama karşı bile tepeden bakarak konuşacak kibir/özgüven/güç sahibi dolayısıyla kimseyi üstü kabul edip kaptan diyip emir almayacaktır.

Eskilerdende görmediğimiz çok güçlü bir karakter yoksa zannetmiyorum Rayleigh-oden gibi karakterlerin 1 tık üstüne koyuyorum Mihawkı.
O kadar adam harcadı ki oda, Mihawk konusunda korkmadan edemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık