Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP evreninde Yonkou-Shichi-Amiral olan bu üç grubun, hatta bunlara Devrimci liderlerini de ekleyebiliriz ki hepsinin bir ağırlığı var bakıldığında ve bu çok net ortada zaten.
Yani bu noktada dediğim ile bu durumun bir alakası mı var? :D

Mihawk'ın hangi konuda başka bir şeyi çıkabilir ki şu noktadan sonra dövüş erteleme noktasında? Bu adam MF de gördük zaten durumu... :D
Yani ''Şu sebepten dolayı ben dövüş erteliyorum, yoksa karşımda ki herkesi indiririm'' mi diyecek lütfen... :D
Tavşanları avlamak için her şeyini kullanan aptallardan olmadığını söylemişti zaten. :) MF baz alınıp yorum yapmak başlıca hata. Tekrar gözüktüğünde çok büyük tongaya düşeceksiniz gibi duruyor, bakalım.

Tavşanları avlamak her şeyini kullanan aptallardan olmadığını söylemişti zaten. :) MF baz alınıp yorum yapmak başlıca hata.
MF de Kara kılıç ile savaşıyordu bu arkadaş. :S
Yani farkında mısın bilmiyorum ama MF de hiçbir Shichi her şeyini kullanarak savaşmadı zaten.
Çünkü böyle uzun süreli dövüşler, olaylar vb. olmadı hiç. Çoğu çarpışmalar ve anlık olaylardan oluştu...

Fakat Mihawk kendisi belli alanlarda ciddi olduğunu belirtti zaten kendi sözleriyle, öyle ki misal adam Daz Bones'ı özellikle tanıyor ve saldırıyor adam. Bu noktada da senin tavşancılık olayı bile o arc içinde yalan oluyor. Onu anca Zoro'nun seri başında ki seviyesinde olan kişilere söyleyebilir ki öyle oldu zaten...

Yani MF baz alıp yorum yapmak başlıca hata diyorsun, bunu tüm eski arclar için söyleyebiliriz hele de şu Wano'dan sonra ona bakarsan. Fakat hala belli karakterleri bu Wano ve 2 yıl öncesine göre değerlendiriyor çoğu kişi... :D

Son düzenleme:
Yalniz odenin rogera saldirmasi gibi bir sekansin ardindan ryokugyu sut oglaninin telef edildiği bir sekans gormek o kadar cok istiyorum ki... ryokugyu sut oglan.. seni hic sevmiyorum

Zoro 2 yonkonun birleşik saldırısını karşılayabileceğine inanıp kısa sürelide olsa karşıladı , üstüne gidip seride şimdiye kadar işlenen en güçlü karakteri yani kaidoyu her kemiği kırıkken kesti, bunlardan öncede savunmasıyla övünen yonkoları bu saldırıdan kaçmam lazım diye kaçırttı. Zaman atlamasından sonra zoro ya luffye , wanodan sonrada sanjiye(p.up muhabbetinden) şu seride düşük zorluk atacak karakter yok. Luffy her amirali yener , zoro ve sanjide şu aşamada yenemese bile ölümün eşiğine getirir öyle yenilir her amirali.
Sen sanırım son mangayı iyi okumadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık