Net ryokugyu almıştır. Adamda kılıç var.Bütün o terlemeler ve gözyaşları, bir kol için miymiş?
Net ryokugyu almıştır. Adamda kılıç var.Bütün o terlemeler ve gözyaşları, bir kol için miymiş?
umarım bu şekil senaryo fakedir sabonun wanoda ne işi var yahu adam en son kutsal topraklarda değil miydi ordan buraya mı geldi yani? Bence fake spoiler yada ben yanlış anladım.
Wano'ya gelmiş demiyor ki?umarım bu şekil senaryo fakedir sabonun wanoda ne işi var yahu adam en son kutsal topraklarda değil miydi ordan buraya mı geldi yani? Bence fake spoiler yada ben yanlış anladım.
Fujide de Ryoda da kılıç var.Sabonun kolunu alacak çapta adam yok ki... Yoksaaaaaaa
Ulu önder Akainu mu dahil oldu
Flame Emperor ?Pokemon'da Entei isimli bir karakter varmış. Üç efsanevi pokemondan ateş tipi ve en güçlü saldırısının meteor yağdırmak olması dikkatimi çekmedi değil. Tabii bölüm ismi nereden geliyor, onu bilmek güç.
Sabo’nun aldığı eğitim iyi hoşta… Fuji ile Aramaki de bulaşılmayacak adamlar… hadi Fuji iyi kalpli amcamız ama Aramaki acımamıştır… her şey olabilir…Mera mera OP evreninde çok etkili bir nerf yönetimidir. Yiyenin potansiyelini kısıtlar, çaptan düşürür. Sabo'nun bugüne kadar almış olduğu eğitime güveniyoruz
Kutsallara ölüm…!Ace'in alevi mazlumlara deva zalimlere ızdırap olacak.