Ya öyle değilse...Alberto %17'sindeydi mevzusu artık canon sayılır
Ya öyle değilse...Alberto %17'sindeydi mevzusu artık canon sayılır
Bir sürü iş çıkar yeni birim, bina, demirbaş, personel görevlendirme, şube geçişleri vs.Denizcilerin bu birliği kapatıp başka bir memuriyete geçmeleri lazım olur. Masraf olurlar net.
Bir sürü iş çıkar yeni birim, bina, demirbaş, personel görevlendirme, şube geçişleri vs.
İnan benim de hoşuma gitmiyor böyle şeylere müdahale etmek ama 1 kişi söylüyor sonra herkes söylemeye başlıyor.Yapma ya Bu eğlencemiz de gitmiş.
Hayali karakterler üzerinden böyle şeylerin dönmesi gerçekten tuhaf. Misal Zoro'ya laf etmek ayrıdır Zorocular... diye laf etmek ayrı. Neyse önümüzdeki karakterlere bakacağız artık.İnan benim de hoşuma gitmiyor böyle şeylere müdahale etmek ama 1 kişi söylüyor sonra herkes söylemeye başlıyor.
Yani sorun sadece o kelimenin kullanılması değil.
Zamanında yav- shanks denmesinden rahatsız olundu ve huzuru bozduğu için yasaklandı. Aynısı Yalamaki için de geçerli.
Enma ile ilgili çok dalga geçildiği için de rahatsız olunmuştu ve ona da müdahale edilmişi yani mevzu bir kesimi koruma altına almak veya şunu bunu yasaklamak değil.
Bir şey huzuru bozuyorsa ve suyu çıkacak şekilde yayılmaya başlıyorsa ona müdahale ediliyor.
Bu kelimelerden rahatsız olanları da anlayabiliyorum ve müdahaleyi doğru bulmayanları da anlayabiliyorum ama iki tarafı da memnun etmek mümkün değil zaten.
Dediğim gibi huzuru bozacak bu tarz cümleler kullanan kişiler uyarı puanı alacak.
İnan benim de hoşuma gitmiyor böyle şeylere müdahale etmek ama 1 kişi söylüyor sonra herkes söylemeye başlıyor.
Zamanında yav- shanks denmesinden rahatsız olundu ve huzuru bozduğu için yasaklandı. Aynısı Yalamaki için de geçerli.
Enma ile ilgili çok dalga geçildiği için de rahatsız olunmuştu ve ona da müdahale edilmişi yani mevzu bir kesimi koruma altına almak veya şunu bunu yasaklamak değil.
Bir şey huzuru bozuyorsa ve suyu çıkacak şekilde yayılmaya başlıyorsa ona müdahale ediliyor.
Bu kelimelerden rahatsız olanları da anlayabiliyorum ve müdahaleyi doğru bulmayanları da anlayabiliyorum ama iki tarafı da memnun etmek mümkün değil zaten.
Dediğim gibi huzuru bozacak bu tarz cümleler kullanan kişiler uyarı puanı alacak.
İkisi tabiki de farklı şeyler. Bir kitleye bir seviyede laf eden direkt ban yiyor zaten.Hayali karakterler üzerinden böyle şeylerin dönmesi gerçekten tuhaf. Misal Zoro'ya laf etmek ayrıdır Zorocular... diye laf etmek ayrı. Neyse önümüzdeki karakterlere bakacağız artık.
Forum kuralları çerçevesinde esprilerse neden olmasın.Peki, kelime esprileri serbest mi?
Dostum sıkıntı sürekli insanların gönlünü yapmaya çalışmakta. Buna göre aksiyon almakta. Hep derim üç beş adam toplayıp düzenli olarak herhangi bir şeyden şikayet etsen paso kural koydurursun şu forumda. Forumun belli başlı kuralları var ve kurallara aykırı olan bir şey kimsenin itirazına bakılmadan işleme tabi tutulur mevzu biter. Yav-shanks kelimesiyle söylenmek istenen hakareti bu forumda yazamazsın. Kurallara aykırıdır. Argo kullanımı kısıtlıdır zaman zaman esnese dahi. Yalaka, yalama demek bunun yanında çok hafif kalan bir şey. Her karakterle dalga geçiliyor her karaktere laf atılıyor çıkalım şundan rahatsız oldum bundan rahatsız oldum diye diye bitirelim bütün bu muhabbetleri. Forumda yoksay butonu var siz değil de bırakın o buton gönlünü yapsın arkadaşların. Kaldı ki bu gönül yapma trendi de taş çatlasın üç dört yıllık bir şeydir. Neler neler yazılır çizilirdi şu forumda da mevzu çıkmazdı anasını satayım hey gidi heyİnan benim de hoşuma gitmiyor böyle şeylere müdahale etmek ama 1 kişi söylüyor sonra herkes söylemeye başlıyor.