Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki imparator indiren adamlara bile 3 milyar verdiler. Teach 2 meyveli olmasına ve Marineford'daki şovuna rağmen 2 milyar alabildi kaç senede. Öyle muazzam bir olaya sebep olmadıkça sadece güce bakıp 4 milyar vermezler. Shanks senelerdir imparator ve tayfası ile bölgeleri olmasına rağmen 4 milyar almışken Mihawk'a 4 milyar vermeleri imkansız. Maksimum 1,5 civarı alır ki ben bu kadar bile beklemiyorum.
Mihawk'a 4 milyar veriyorlarsa serideki en geçlü karakter Mihawk'tır.

Ben normalde 1.5-2 arası bekliyordum ama şuan 2-2.5 arası bekliyorum bakalım.

Peki dört devrimci komutan ve + Sabo savaşından çıkan Aramaki ve Fuji aynı etki mi bırakır. (Böyle olmuştu di mi unuttum hee) Aramaki tekledi geçti çünkü Yk1 ve 2'yi : )

Devrimcilere yazar mı? :oleyo2:

Peki dört devrimci komutan ve + Sabo savaşından çıkan Aramaki ve Fuji aynı etki mi bırakır. (Böyle olmuştu di mi unuttum hee) Aramaki tekledi geçti çünkü Yk1 ve 2'yi : )

Devrimcilere yazar mı? :oleyo2:
Ya devrimcilere yazar ( gerçi ödüllerde gariplik vardı hiçbiri de güçlü görünmüyordu ) yada Yk1 ve 2 olayında bir terslik var. :D Göstermedi bize sonuçta neler yaşandığını olayın sonunu gösterdi geçti.

Ama amiraller o kadar güçlüyse 2 amirale karşı duran devrimci komutanları aşmış olmalılar.Yada amiralcilerin iddia ettiği gibi amiraller orası yıkılmasın diye güçlerini çok kıstılar. :D

@RedTeroR kuyuya taşı attım : )

Ya devrimcilere yazar ( ki ödüllerde gariplik vardı hiçbiri de güçlü görünmüyordu ) yada Yk1 ve 2 olayında bir terslik var. :D Göstermedi bize sonuçta neler yaşandığını olayın sonunu gösterdi geçti.

Ama amiraller o kadar güçlüyse 2 amirale karşı duran devrimci komutanları aşmış olmalılar.Yada amiralcilerin iddia ettiği gibi amiraller orası yıkılmasın diye güçlerini çok kıstılar. :D
Aşmış mı bilmiyorum da net bir şekilde devrimci ordusunu genel olarak yonko tayfasının üstüne koyar sanırım : )

Ya devrimcilere yazar ( gerçi ödüllerde gariplik vardı hiçbiri de güçlü görünmüyordu ) yada Yk1 ve 2 olayında bir terslik var. :D Göstermedi bize sonuçta neler yaşandığını olayın sonunu gösterdi geçti.

Amiral, yk1 - yk2 aynı anda alabilse şaşırmam ama King / Queen ikilisinin yakalandığı yer Udon'du.
Wano savaşçıları, yendiği en tehlikeli düşmanları savaşabilecek bir durumda kairouseki kelepçesi olmadan öylece Wano'da gezsinler diye bırakır mı? O ikili zaten tehlike yaratacak bir durumda değildi muhtemelen. Aramaki eforsuz en güçlü iki kumandanı tam güçlerinde yenmiş de üzerine Luffy'nin kelleyi almaya gidiyor tarzı sananlara anlam veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık