Raiden kardeşimize de çirkef madrid çingenesini vermişsin direkt küfre girerSana layık gördüğüm yer Marcelo'ydu yukarıda da yazdım. Program kalitesiz en baştan yapmam gerekiyordu erindim.
Raiden kardeşimize de çirkef madrid çingenesini vermişsin direkt küfre girerSana layık gördüğüm yer Marcelo'ydu yukarıda da yazdım. Program kalitesiz en baştan yapmam gerekiyordu erindim.
King'e basit bir zayıflık vermesine lafım yok ama King'in son yediği saldırıya kadar King Zoro'ya çok rahat üstün geliyordu. Bir anda Zoro gibi tükenmiş olduğunu söyletip tek yemesi çok kötüydü. Onigashima'nın en kötü savaşıydı. O ana kadar kaybeden Zoro'ydu. Zoro'nun sadece King'i yenene kadar harcadığı haki bile kendisini de öldürüyordu nerdeyse. Ucu ucuna kazandı.orta zorluk dememizin sebebi Zoro'nun king'in antisi olma durumu yoksa paneller belli p up sonrası Zoro' yine King ile başa baş kapışıyor
Real Madride maçı kazandırıyor mu kazandırıyor adam Valla Prime Real; Kılıç Lobisi. Prime Barça; Luffy lobisi olsa daha tatlı olurdu da nasıl denk geldiyse öyle gelişti takımlar.Raiden kardeşimize de çirkef madrid çingenesini vermişsin direkt küfre girer
Brezilya yonko lobisi mi ?
Sensey kuromiye ayıp etmiş. Inviye koltuk altı kılı muamelesi yapman da yakışmadı...
evet baştan aşağı iğrenç bir dövüştü ne zevki var ne bir olayı zaten ateş ırkından olan adamın karşısına ateşi kesebilen eleman vermişler saçma sapan dövüş her zamanki gibi 100 tane ara etken var yorum yapmak çok zorKing'e basit bir zayıflık vermesine lafım yok ama King'in son yediği saldırıya kadar King Zoro'ya çok rahat üstün geliyordu. Bir anda Zoro gibi tükenmiş olduğunu söyletip tek yemesi çok kötüydü. Onigashima'nın en kötü savaşıydı. O ana kadar kaybeden Zoro'ydu. Zoro'nun sadece King'i yenene kadar harcadığı haki bile kendisini de öldürüyordu nerdeyse. Ucu ucuna kazandı.
Aşırı güzel uyduBrezilya yonko lobisi mi ?
İnviyi çekemedim yazısını program yüzünden harcandı oSensey kuromiye ayıp etmiş. Inviye koltuk altı kılı muamelesi yapman da yakışmadı...