Bütün devrimciler ölsün direk daha iyi. Serinin artıkları.
Bütün devrimciler ölsün direk daha iyi. Serinin artıkları.
Buna cevap gelecek bekleEn tehlikeli kadroyu salmanın vakti gelmiş
Belediye dağıtıyor ya zaten. Böyle tek kişilik değil orduya bedel insanı ölümsüz yapabiliyormuş. Ölümsüz olmayan kalmadı nasılsa. jsjhsjh :dd.dÖlümsüzlük ameliyatı devreye girer mi?
Gardaşı özlemiştir.
Bütün Zorocularla kavga ederken Bursaspora destek olabilirsin…@Gutts da lüffycilerde yoktu sizde bursaspor falan olun dışlananlar olarak.
Bana layık gördüğün yere lanet gelsin şu capsi şikayet etsem 2 yıl banın garanti lanDoğrudur
Aka. Inu Dragon'u görünce hırlamaya başlar Dragon, Aka. Inu'yla dövüşmez Gorosei abilerin gelsin der.Gardaşı özlemiştir.
Promosyon olarak minik ejderi de yollar Aka reis
Sana layık gördüğüm yer Marcelo'ydu yukarıda da yazdım. Program kalitesiz en baştan yapmam gerekiyordu erindim.Bana layık gördüğün yere lanet gelsin şu capsi şikayet etsem 2 yıl banın garanti lan
Güle güle Kinemon seni tanımak pek bir halt değildi ahirette tam yapışmamış yerinin kalmaması dileğiyle canısı
Hayatının dayağını yedirtcen yani karaktere olur sıkıntı yok ölsün deAka. Inu Dragon'u görünce hırlamaya başlar Dragon, Aka. Inu'yla dövüşmez Gorosei abilerin gelsin der.