İnandığı şeyler uğruna tanrılara bile savaş açabilecek kadar gözü kara bir yiğittir kendisi luffy kim köpek ki usopp onada dalmasınUsoppu sonradan sevdirse de Oda ben hala sırf gemi için kaptanına saldıran bir adam olarak görüyorum
İnandığı şeyler uğruna tanrılara bile savaş açabilecek kadar gözü kara bir yiğittir kendisi luffy kim köpek ki usopp onada dalmasınUsoppu sonradan sevdirse de Oda ben hala sırf gemi için kaptanına saldıran bir adam olarak görüyorum
Manga bırakma sebebi olur. Büyük ihtimal arkadaşları için tehlikeli biri sezdi.Tehlikeli dediğine göre bir tur K.O yapar Luffy’i amiralciler o hafta bayram eder sizde kan ağlar reddi ile uğraşırsınız.
Gücü kısılsın rakiplerinin de şansı olsun diye silah olarak sapan mermi olarak kiraz çekirdeği kullanıyorYa usopp'un görevi keskin nişancılık ve bence op evrenindeki top 3 nişancıdan biri ( attığını vurmak bakımından ) daha ıskaladığını görmedim. Daha fazla ödül alsa da sırıtmaması lazım normalde ama o kadar işlevsiz kalıyorki insan karakterden nefret ediyo. EniesLoby de denizcilerin menzilinin dışından herkese hs attığı sahneyi arada açar izlerim ,ama 1000 bölümde başka icraati yok ahhahahshs
Sen nelere nelere manga bırakmadın da buna mı bırakacaksın reis.Manga bırakma sebebi olur. Büyük ihtimal arkadaşları için tehlikeli biri sezdi.
Bu çocuk Kaido'yu teklemiş. Aramaki gelip yenebilecekse Oda bu işleri bıraksın.Sen nelere nelere manga bırakmadın da buna mı bırakacaksın reis.
Gayet de ayrılır neden ki?Adam geldi bile ne ayrılması.
Usopp bence luffynin sırf yasoppun oğlu diye aldığı kişidir yoksa kim gemisinde bir korkak ister kiİnandığı şeyler uğruna tanrılara bile savaş açabilecek kadar gözü kara bir yiğittir kendisi luffy kim köpek ki usopp onada dalmasın
Kojonun diğer anlamı ağaçYazıldı mı bilmiyorum ama japon arkadaşım kojoya karşılık 工場 bunu yolladı google da aratınca bitki çıkıyor