Major olarak Jinbe’yi de saydıysa yalnız onunki milyarı geçiyor.Demek tayfada Luffy'den sonra en yüksek bounty hala Sanji'de. Sigara lobisine iyi kutlamalar
Ayrıca Aramaki'nin meyvesi yaşam meyvesi galiba. Bitkilerin yanına mantar da koyabiliyorsa bitki meyvesi olamaz.
Onigashima’ya hiç gitmeden ordaki askerleri avlaması lazımdı. Ya da delici mermiler toplayıp aura hissederek duvar arkasındaki adamları vurmalıydı. Farklı katlardaki olaylara karışabilirdi oturduğu yerden.Ya usopp'un görevi keskin nişancılık ve bence op evrenindeki top 3 nişancıdan biri ( attığını vurmak bakımından ) daha ıskaladığını görmedim. Daha fazla ödül alsa da sırıtmaması lazım normalde ama o kadar işlevsiz kalıyorki insan karakterden nefret ediyo. EniesLoby de denizcilerin menzilinin dışından herkese hs attığı sahneyi arada açar izlerim ,ama 1000 bölümde başka icraati yok ahhahahshs
Ryokugyu havasını almıştır o King'in. King'in ateşi anca sigara yakar. Ryokugyu'nun sigarasını yakmaya yetmiş o da.Aramaki’ye durduk yere saldırdıklarını sanmıyorum.Adam mekana elini kolunu sallaya sallaya gelmiş belli ki Udon’a.Bunlar da birader hayırdır sen diyip dalmışlar adama.Tayfaya güvenip sürpriz yeteneğin gazabına uğramışlar gibi.Yalnız anlamadığım King ormanını ateşe verebilirdi Zoro bunun vanasını mı kapattı naptı adam ateş çıkaramıyor olabilir.
Adam geldi bile ne ayrılması.Benim öngörüşüm.
Luffy Aramaki ile karşılaşmayacak. Yamato karşılaşacak.
Luffy gazetedeki Sabo haberini öğrenip tayfayı toplayıp denize yelken açacak. Yamato da onların adadan ayrilabilmesi için Aramaki'yi kızıl kınlarla tutacaktır.
Tayfadaki diğer ödüller de denizde yolculuk sırasında öğrenilecektir.