Buggy Yc4 yapmış olabilir seninkini hadi yine iyisin kutlarsın artık öyle çıkarsa Daha az dayak yer yonko korumasında
Buggy Yc4 yapmış olabilir seninkini hadi yine iyisin kutlarsın artık öyle çıkarsa Daha az dayak yer yonko korumasında
buggy impel down'a girip, dof'u kurtarıp, onu da tayfasına katsa, işte o zaman tam cümbüş olur.Buggy Yc4 yapmış olabilir seninkini hadi yine iyisin kutlarsın artık öyle çıkarsa Daha az dayak yer yonko korumasında
Dof için olsaydı olurdu dediğin. Bu sefer ''Cabaji bana yardım etseydi böyle olmazdı'' diye ağlar Koffy.Buggy Yc4 yapmış olabilir seninkini hadi yine iyisin kutlarsın artık öyle çıkarsa Daha az dayak yer yonko korumasında
Bir Crocodile > Yonko demediğin kalmıştı onu da dedin sonunda.Dof için olsaydı olurdu dediğin. Bu sefer ''Cabaji bana yardım etseydi böyle olmazdı'' diye ağlar Koffy.
Yonkou Croc karşısında şu hale geliyor!
Dof'a da ''Adamım olabilirsin'' demişti bak. Buradan ''Dof Yonkou sağ kolu olabilirdi'' diye övebilirsin. Hadi yine iyisin...Bir Crocodile > Yonko demediğin kalmıştı onu da dedin sonunda.
Im de bu filmlerden birinde saklı kesin
Akainu niye korsan öldürmüş gibi orgazm olmuş acaba bu sahnede
Momo Yamato'ya savaşma demiş, Momo da savaşmaz belki daha. Eski çeviri savaşıma katılma gibiydi. Bakalım neler olacak.
Edit: Yeşil Boğa Yamato'nun saldırısına acıttı da demiyormuş.
Im'ın göz şekli buna benziyor:Im de bu filmlerden birinde saklı kesin
Evet.Tutunacak dal kalsın bari. Orijinal çeviri mi bu?