Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yanlış düşünüyorsun. Bu bölüme bakınca bile anlaşılıyor aslında. :) Tayfasının hiçbir şeyden haberi yok. 15 yıl önce WG gemisine saldırırken geminin bayrağı belli, içinde CP9 olduğu belli, tayfasının saldırma niyetinin olmadığı belli, Who niye saldırıyorsunuz hazine yok ki önemsiz bir meyve var diyor. Buna rağmen Shanks kararlı bir tavırla gemiye saldırıyor. One Piece için savaşma zamanı geldi derken bile kendi suratı kararlı, Beckman'ın hiçbir şeyden haberi yok. :)
Tamam ama yinede kötü olduğu anlamı çıkmıyorki. Bir şeyler bilen, gizleyen, planlayan bir adam gibi görünüyor senin anlatımınla. Luffy'nin büyük korsan olmasını bekliyor yıllardır. Bence Luffy'e rehberlik falan yapmak için bu kadar sabırlı ve planlı davranıyor. Keza Rayleigh'i Luffy hakkında bilgilendirmesi falanda önemli konular.
Ha tabi konu minvalinde az önce bir arkadaş kötü olabileceği zeminin hala yazılabilir olduğunu söyledi olabilir. Gomu Gomu'nu Nikaya dönmesi kadar saçma bulurum yani.
 
2 amiralin olduğu yerden kaçmak vede operasyonu başarıyla sonuçlandırmak kolay iş değil. Ayrıca Sabo 1vs1'de Aramaki'ye karşı çok üstün sayılabilecek bir meyveye sahip. Orman adam olsunda bakalım köklerinin en derinine kadar nasıl cayır cayır yanıyor. Aramaki'ye anti gibi bir şey Sabo.
Fuji'nin meyve işlevselliğinin büyük bir kısmını kaybediyor kutsal topraklarda dövüştükleri için, aynı şekilde Aramaki'nin meyvesini de sabo bozuyor üstüne devrim ordusu komutanlarının meyveleri çok işlevsel kaçmak pek sorun olmamıştır onlar için.
 
Bu bölümle birlikte Shanks ile Luffy'nin sonu maalesef Roger ile Beyazsakal'ın sonu gibi olmayacağını söyleyebiliriz.

Beyazsakal kendi döneminde çok güçlü olmasına rağmen One Piece gibi bir hayali olmadığı için Roger'ın hiçbir zaman rakibi olmamıştı.Bu da ilişkilerinin son dönemlerinde bile birbirleriyle dost olarak kalabilmelerini sağlamıştı.

Shanks'ın ise hayali tıpkı Luffy gibi One Piece olduğu bu sayıyla belli oldu.Yani Luffy'nin rakiplerinden birisi de Shanks maalesef.Bu adamlar birbirleriyle illaki bir yerlerde One Piece için mücadele edecekler.

Luffy ile Shanks'ın dostlukları cok ciddi bir sınav verecek gibi.Çünkü ikiside hayalleri uğruna mücadeleden hiçbir zaman kaçmayacak kişiler.İkisinin sonunu Roger ile Beyazsakal'ın sonu gibi görmüyorum.

sOda bu sayıyla birlikte beni çok ciddi kaybetti!
 
şu ayak takımı adaya ayak basan tehlikeyi seziyorda katakuri gibi bir adamla savaşıp gözlemini arşa çıkaran artık yonkou denilen adam sezemiyor, te allam.

ryokugyuyu pek sevmedim. geveze, boş konuşan obito gibi nutuk atan bulunduğu mevkinin ağırlığını veremeyen birine benziyor. emir almadan iş yapması, filo amirali yapma demesine rağmen iplemeyip şunu ben yakalayacağım deyip şöhret peşinde koşması falan. dışarıdan entegre edildiği için beklenen hareketler ama benim içime sinmedi.

yamatonun saldırısı kral hakili, zarar veriyor ama fazla değil. ya yamato hakiden yoksul ya da amiral arkadaşın meyve/haki ile ilgili bir +sı var.

ryokugyu luffynin herkesi etkileme yeteneğinden bahsediyor. mihawktan sonra fujitorada teşhisi koymuş sanırım. bu yeteneğin nadir görülen birşey olduğunu söylemesini biraz garip buldum ama. benzer örneklerini/örneğini görmüş gibi konuşmuş.

denizlere rakip olabilecek bir yaşam kaynağı. hmm. boş bilgiler.

pembe ejderha, kaidonun oğlu yamato gibi bilgileri amiral arkadaş öğrendiğine göre yeni yol haritası çizilebilir. momonosukenin shogun olduğunu da öğrenirse ya yamatoyla beraber ya da tek başına kaçırır gider diye düşünüyorum .d

shanks gelmiş hoşgelmiş. çizimler hoşuma gitti. shanksın adaya gelmeyeceği belliydi. geldiğini varsayalım. luffy shanks buluştu. kid shanksa saldırdı. shanks korsanları kidleri ezerken luffy yeni nakamasını izleyecek miydi? sanmam. goda anakarakteri iki ara bir derede bırakmamak için böyle bir yol seçti bana kalırsa.

aranıyor posterine bakıp meyveyi çaldığı güne gitmesine bakarsak shanks bu meyvenin lastik meyvesi olmadığını biliyora benziyor.

shanksın tayfasında birkaç kişi luffy hakkında konuşuyor. "onun çığrından çıkan bir iblis maymun olduğunu söylüyorlar" diyen maymunun sıfatı eşgalini gördükten sonra sırtı dönük arkadaşın tişörtünde "o tarife uyan kişi sensin" anlamına gelen "sore omae dayo" görünce güldüm :d

shanks abimiz one piece peşinde. serinin aizeni olmasa da bir b*kluk çıkacağını senelerdir söylüyoruz. umarım yanılırız.

alev tanrısı sabo, cobra ölmüş, vivi kayıp, yeni ve tasarımı güzel karakter tensei falan derken gelelim son sayfalara.

sabonun şöhreti hakkında yapılan konuşmaları görünce aklıma birkaç şey geldi. bu hızlı yükseliş, inanılmaz karizma saboyu eskisinden daha önemli daha büyük hedef haline getirdi. içimden bir ses sabo paketlenecek diyor ama hadi hayırlısı.

cobra iftirası bir taşla iki kuş. eğer kralı wgnin öldürdüğü duyulsaydı diğer krallıklar devrimci ordusuna doğru kayardı. bakın bu adamlar reverieye çağırdı orada kralı öldürdüler. şimdi suçu devrimcilere atarak hem bundan kurtuldular hem de devrimcilere liberal demokrat gözüyle bakan ülkelere bakın bunlar bir krala suikast düzenleyip öldürecek kadar cani insanlar dediler. win + win.

kuma kurtarılmış. değdi mi? bilmiyorum. tek bildiğim bu senaryo vegapunku tanıtmak için yapılan bir yol gibi. kumayı geri getirmek için vegapunkun ele geçirilmesi, pembe ejderha momonosukenin ryokugyu tarafından farkedilmesi falan bunlar vegapunk arca doğru yol gösteriyor.

vivi kayıp, bonneyden haber yok. ikiside saboyla beraberdir.

gelelim başbuğa. akainu tüm olumsuzluklara, en kötü zamanda filo amirali olmasına rağmen istifini bozmuyor. wg ile aralarına mesafe koymasıda ayrı bir + benim için. akainuyu bu yüzden seviyorum. hükümet yalakası değil. tamamen denizcilerin çıkarını düşünüyor ve kötülük düşmanı... seviyorum seni kral!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık