Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni amiral askerden çok serseri gibi. Akainu da zalimdi ama planlı ve akıllı davranıyordu. Gücü yetmeyeceği yerde Squardo'yu ayartıyordu. Aokiji'yi öldürmeyip şans vermesi mesela. Kizaru'yu hesapsız göndermemesi var.

Bu adam ise korsanlar gibi prestij peşinde. Size kaybedersem adım lekelenir, şu kelleyi getireyim de good boy alayım falan. Motivasyonu çok basit. Tüm amiraller içinde en boşu gibi duruyor.

Fuji mesela baya akıllı bir adam. Planlarını yürütüyor yavaştan. Shichi sistemini kaldırttı. Eğer mesele yürek yemekse Akainu'ya diklendi. Akainu duymasın demedi. İdealler ve icraatler bakımından en sağlam Fuji görünüyor.
Fujitora ve Akainu vizyonlu amiraller. Kızan da öyle. Bir duruşu var mesela Kuzan'ın. Kizaru ve Ryokugyu(vizyon açısından) zaar gibi duruyor bunların yanında.

20. Kez yazayım. Geleceğin filo amirali Fujitora'dır.
 
Yeni amiral Luffyi paket edip Impel Downa yollayacak, sıradaki arc da Impel Downa dönüş olacak

Impel Downın gizli bir katı çıkacak, kayıp poneglyph oradan çıkacak.
Oradan da direkt Raftele.
Gerçi ben Impel Down 2.0 okumak istemem, ciddi değişiklikler yapılmalı.
 
Yazık King ve Jack gibi karakterler hiç edildi. Bilhassa King kendi ırkının tek örneği lunarialı adamın tek panelde hiç edilmesi çok üzücü. Bir sonraki bölümde King ve Queen kalkıp o iş o kadar kolay değil kardeş diyip amirale karşı direnmezlerse seriden daha da tiksinmeye başlayacağım.
 
Aramaki Kızılitfanboyu çıktı, Luffy'nin kellesiyle gidip "Aferin oğlum" almayı planlıyormuş. İtin iti de nasıl olunacaksa artık.
Tip de yok bunda. Karakter de. Kekonun teki.
Bu bebe çok pis harcanır be. Kızılitsenpaisi bunu noticeir mi onu da bilmem. :hhh:
Morgans dünyayı altüst etme niyetinde sanıyorum. Yeni kekomuzun dediğine göre dış dünyada işler baya karmaşık. Şimdi de Wano'da olanlar duyuruyor. Önümüzdeki bir iki bölüm iyi olacak gibi.
Muhtemelen Reverie'de olanları öğreniriz. Buggy'nin yonkouluğa tepkisini görürüz. Asıl merak ettiğim plüton ama onu görceğimizi sanmam.

Şu ödül meselesindeki iddiayı da kaybettik. Law'un D. olduğu açığa çıkar, ödülü Kid'den çok olur diyordum ama Dünya Hükümeti çapsızlığını gösterdiği için hala öğrenememiş. Biri bana montananın verdiği cezayı iletebilir mi adam ben de engelli.
 
Bu arada konuşuldu mu görmedim, sınav var diye pek bakmıyorum buraya (son bölümleri de tam okumadım)
Ama anladığım kadarıyla Ryo yaralı King ve Queeni almamış, 1 haftada iyileştikleri halleriyle (Ki ikisi de Zoan) Ryoyu almaya çalışmışlar.
Zaten kendisi de artık pes edin, Amiralliğin bir prestiji var demiş.

Baya kişi Amirallerin sağ kollara denk olduğunu iddia ediyordu, çizik almadan King ve Queeni tek başına alan yeni amiral aksini kanıtladı. Tabii tek başına Wb komutanlarını alan Akainu da bunu kanıtladı ama ona herkes savaş, kimin kime girdiği belli değil diye itiraz etmişti.
 
Fujitora ve Akainu vizyonlu amiraller. Kızan da öyle. Bir duruşu var mesela Kuzan'ın. Kizaru ve Ryokugyu(vizyon açısından) zaar gibi duruyor bunların yanında.

20. Kez yazayım. Geleceğin filo amirali Fujitora'dır.
Kizaru boş gibi görünüyor ama görev adamı. Asker tanımına tam uyan birisi. Emir gelince gidip yapıyor.

Kuzan vicdanlı birisi ve sistemin çürümüşlüğünü görüp bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Akainu kötü bir adam olsa da görev şuuru yüksek ve akıllı davranıyor. Sürekli sinirli görünse de sinirle hareket edip hata yapmışlığı yok.

Fujitora'yı ben de geleceğin Filo Amirali olarak görüyorum. Kral Riku'nun önünde eğilip özür dilediğinde bunu açıkça gösterdi. Biz halka hizmet için varız kafasında adam. Sistemi korumak değil derdi, sistemi düzeltmek. Bunun için de yetkisini kullanıp olumlu sonuçlar alıyor.

Ryo’yu tabi yeteri kadar tanımıyoruz ama ilk intiba boş bir adam olduğu yönünde.
 
Reis dünyadaki forumlara baktım sadece Reddit sizin gibi düşünüyor. Diğer herkes Amiral low diff atıp geçmiş diyor. Bence birkez daha düşünün. Redditle ortak noktadasın. :D
Ona bakarsan dünyanın belki de yüzde doksanın IQ’sü düşüktür. Demek ki IQ yüksek yerler belli. Zaman varken doğru tarafa bekleriz ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık