Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano'da birden fazla kez retcon atıldı. Who's Who bile retcon yedi. Ayrıca, güçlü ve akıllı bir düşmanı yendiğinde alınan keyif ile şu dünya hükûmeti devrilince alınacak keyif eşdeğer olur mu? benim için olmayacak.
Evet haklısın, zaten 5 kadimi gözömüzden düşüren ve aptallaştıran Nika retconu degil mi?
 
Dresrosa'ya gelen amiral Ryo olsaymış ne olurmuş acaba.
Fujitora ilk Green Bite gittiğinde Law ve Dofun kellesini almak için gidiyordu, Sakazuki aradı bekle şimdilik ben Gorosei ile görüşeceğim dedi.

Fuji kirli oyunu gördü sesini çıkarmadı.

Ryokugyu ise eğer Sakazukiye yaranmak için ben yine de bunların kelleyi alırım dese Green Bitte Law ve Doffyi perte çıkarıp Dressrosaya dokunmadan işi çözerdi bence.
 
Bölümden resmen iğrendim yahu. Luffy'nin aradaki 1 milyar ödül farkına rağmen diğerleriyle aynı ödülü almasındaki mantıksızlık mı dersin( totalde diğerlerinden daha az ödül artışı aldı, 2vs1 -1vs1 olayına da girmiyorum ) , Buggy'nin troll Yonkou olmasımı dersin, tayfanın diğer üyelerinin ödülllerinin belirsiz olmasımı dersin, dış dünyanın tepkisini görmememiz mi dersin, dış dünyada olaylar patlak verdi diye amirale söyletip göstermeyip elletmemesi mi dersin, Amiral'in yürek yemesi mi dersin ( 2 Yonkou düştü o adada alooo) , 1 aylık ara mı dersin daha kötüsü Wano bitmiş gibi de durmuyor. Bit artık WANO!!! . Bölüme orta vereceğim yine insaflıyım ( Aranıyor posterimin bölüme renk katmasından dolayı):ehe:

Madem herkesin 3 milyar ödüllü olacaktı getirme Mom'ı adaya. 3 vs 1 atsınlar Kaido ile öyle yenselerdi. Kadını da oyuncağa çevirmezdin böylece, haki felan kullanırdı da yenilirdi kadıncağız.Yine ödülleri aynı olmaması lazım gerçi. 1 milyar ödül farkı var yahu Luffy ile diğer kaptanların arasında. Hazmedemiyorum yemin ediyorum.

Beğendiğim tek sahne var oda Kid'in Luffy'ye saldırmaya hazırlandığı anda Luffy'nin onu yakalayıp sarılması ve partilemesi:hhh:
 
bu bir ban sebebi olamaz en nihayetinde forum kurallarını gözden geçirerek bu yorumu yapıyorum ama çoğunlukla op kitlesi iyi ve bilinçli bir okuyucu değil birde yaş muhabbeti ile ilgili çok iyi bir analiz kasmıştı bir arkadaş ve yaş alan arkadaşları yani seriyle büyüyen çoğu insanın artık seriyi beğenmediğini dile getirmiştü. Çünkü biz Luffyle büyüdük ama luffy büyümedi. Takip eden kitle bir nevi kendini ana karakter yerine koruyor. Batmanın sevilme nedenide tam olarak böyle olmasa da buna yakın mesela en insansı batman biz en fazla ona yakınız,onun yaptıklarını yapabiliriz.

Dediğim gibi iyi bir okuyuculuk ve bilinç yok. Gazetelerde karikatürler olur ya işte öyle okuyor insanlar. Hahaha,huhuhu deyip geçiyorlar. Çok azıda böyle detaylı inceleyip teori falan kasıyor.
Spoiler konu başlığında birisi(ismini hatırlayamadığım için özür dilerim), şuna benzer bir şey yazmıştı: ''eskiden ben bu seri için mi analiz yapıyordum yazık vallahi'' Hakikaten öyle. Gençten birisiymiş gibi takip etmek lazım One Piece'i, belki de biz fazla takılıyoruzdur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık