Bu 2 kafadar da tam avelmiş ya. O kadar zoan meyvesi yemişler, 1 hafta dinlenmişler ama yüzde 2 kadar güç depolamışlar. Üstüne gücünü deniyorlar amiralin.Gücümü test etmeyin demiş Yeşil Boğa Reis.![]()
![]()

Bu 2 kafadar da tam avelmiş ya. O kadar zoan meyvesi yemişler, 1 hafta dinlenmişler ama yüzde 2 kadar güç depolamışlar. Üstüne gücünü deniyorlar amiralin.Gücümü test etmeyin demiş Yeşil Boğa Reis.![]()
![]()
%15 eksik söylemişsin dostum, hak yemek bizlere yakışmazBu 2 kafadar da tam avelmiş ya. O kadar zoan meyvesi yemişler, 1 hafta dinlenmişler ama yüzde 2 kadar güç depolamışlar. Üstüne gücünü deniyorlar amiralin.![]()
%24 değil miydi?%15 eksik söylemişsin dostum, hak yemek bizlere yakışmaz
Yüzde 17 için Udon'a yatak döşek kurup 1 ay dinlenmeleri lazımdı Datte hocam. Bu adamlar belli ki çok zor güç depoluyorlar.%15 eksik söylemişsin dostum, hak yemek bizlere yakışmaz
%17 -%24 arası bir yerdeydiler oy birliği ile %17'de karar kılındı en son%24 değil miydi?
Kondisyonsuz peşmergeye dönmüşlerYüzde 17 için Udon'a yatak döşek kurup 1 ay dinlenmeleri lazımdı Datte hocam. Bu adamlar belli ki çok zor güç depoluyorlar.
Alpa daha geçen bölüm tek nedir nasıl atılır öğrenmedik mi? Rica ediyorum, Luffy'nin ölüm yumruğunu lekeler bu tarz ithamlar.WB Akainu'ya 2 attıysa, Akainu da WB'ye tek atmıştır.
Tek atmak demek: Rakibini tek vuruşta yenmek.WB Akainu'ya 2 attıysa, Akainu da WB'ye tek atmıştır.