Seriden birisi benim bacanağım çıkar diye çok korkuyorum.
Luffy ikisinin tayfasıyla (Law ve Kid dahil.) dövüşüp kazanır benim gözümde. Tayfa gücüne ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.Muhtemelen Luffy nin yonko olması bununla alakalı, tum tayfa gücü hesaplandığında kid ve law in tayfasindan daha güçlü olması yani ödül hesabı ile yapıldığında diğerlerinden bir adım öne çıkmasi muhtemel
Kılıçla kesilememesi bile yonko olmasına yetiyor muhtemelen. İşte bu yüzden kılıç.Sonuç olarak pıçak kullanan karakterlerden biri yonkou oldu.
Kılıç lobisine yazar
Mihawk babunlarla halay çekiyor sen gelmişsin ne sayıklıyorsun?Croco da Daz Bones ile misket oynasın.
Aynen, bu yaptıklarına tepkiler çığ gibi olsa, belki yapmayacaktı böyle saçmalıklar.Bes para etmez seri diyoruz daha dusemez diyoruz her sayi da bir ker daha vuruyor acimadan. Burada hala gelmis buggy yonkou mantikli soyle falan diyen arkadaslar sayesinde (yae’ciler) misal adamin yaptiklari tolero edilir goruluyor. Yanlis anlasilmasin butun dunyada yae’cilari kastediyorum.
O anca gazete okuyup, bulmaca çözerCroco da Daz Bones ile misket oynasın.
Nika şu an için yok gibi bir şey. Umarım Hükümetin bu muhabbeti de tam açıklanır. Başta bir korkmuştum.Nika'nın da gitmesi lazım. Blackbeard reisi bekliyoruz cini çekip alması lazım.