Tamam sahne olduğu onaylanmış oldu bu bilgiyle...Worstgende paylaşılmış, kafamdan uydurmadım herhalde.
Tamam sahne olduğu onaylanmış oldu bu bilgiyle...Worstgende paylaşılmış, kafamdan uydurmadım herhalde.
Worstgen'in spoiler paylaşma konusu da bi garip, önüne gelen yazıyor gibi bi izlenim aldımWorstgende paylaşılmış, kafamdan uydurmadım herhalde.
@Millennium Wizard ile aynı fikirde biri.Yeni amiralimiz bitki tabanlı dövüşen biri olduğuna göre, Usop'un seri sonu rakibi de belli oldu
Usta adamın gücü anca ona yetiyor.Ne yapsın gariban ?Ulan Croc, WB'yi hedeflerken Buggy'e kadar düştün demek xD
Bi sus laYeni amiralimiz bitki tabanlı dövüşen biri olduğuna göre, Usop'un seri sonu rakibi de belli oldu
Hadi len oradan, işiniz gücünüz hikaye...
Usopp'un tohumlara hızlı büyümeleri için uyguladığı özel bir tarifi var. Tabi ahlaki açıdan bunu burada ifade edemeyeceğim ama amiral dostunuzu zor bir dövüş bekliyor
Zihnini bir oyunu sana, bu olayı normalleştirmeye çalışıyor. Oda SendromuBuggy nin meyvesinin aslında çok iyi bir meyve olduğunu falan düşünmeye başlıyorum. Allahım bana ne oluyor?