Oda'nın kafasını yaşamaya başlamış birileri daha. Ne yeyip içtiğini öğrenmişler ve denemişler heralde...Spoilerin fake olduğunu biliyorum ama yine de yazayım.
-We see Crocodile. He's aiming for Buggy's head.
Malum bakanın söylediği gibi gözlerimi 6 ay kapatsam en azından Wano işkencesi biter değil mi? Ben bir düşüneyim bunu. :SGörelim bakalım. Ben bu ikisinin buluştuğunu düşünüyorum çünkü Queen bayağı uzağı gitmişti aynı yere düşmüş olamazlar. 1 haftada yeterince toparlanmışlardır Law ve Kid bunlardan fazla dayak yedi anasını satayım adamlar geziyor etrafta.
Çöplerin defter kayıtlarını tutuyorsunuz ne olcak başkaAmirallere yazıyor bölümler durmadan. Defter dayandıramıyoruz.
Oda'nın kafasını yaşamaya başlamış birileri daha. Ne yeyip içtiğini öğrenmişler ve denemişler heralde...
Worstgende paylaşılmış, kafamdan uydurmadım herhalde.@King reis iyi alıştın fake spoiler atmaya.
Teke gitmeyeceği bir tek Buggy var.Normal.Spoilerin fake olduğunu biliyorum ama yine de yazayım.
-We see Crocodile. He's aiming for Buggy's head.
Tek olayı yalan söylemek olmasına rağmen, gerçek hayatta da çok üst düzey yerlere gelmiş ve yıllardır da gücünü korumuş insanlar yok mu etrafımızda? On numara güç işte yalan söylemek.Zeka yok ama deli gücü var BM'de, fark var yani. Buggy'de hiçbir numara yok, tek gücü yalan söyleyebilme gücü