Nika çıkarsa ne? G5 Luffy çıkabilir. Ama Luffy olmayan başka birinin posteri varsa o zaman başka.Posteri bile Nika çıkarsa ne diyeceksin, ödülü luffy mi aldı Nika mı?
Nika çıkarsa ne? G5 Luffy çıkabilir. Ama Luffy olmayan başka birinin posteri varsa o zaman başka.Posteri bile Nika çıkarsa ne diyeceksin, ödülü luffy mi aldı Nika mı?
Adam hüptirik gibi çekmiş herifleri reis. Tekrar gördüğümüzde Ryokugyu gübre niyetine atar bunları tarlasına.O ekemeden King ve Queen içinden çıkacak zaten sen rahat ol.
Mantıklı açıklama bulmayq çalışıyorsun değil mi? Troll veya saçma bir şey çıkacak rahat ol.O deilde bu bugynin adamlar ya gelen gemileri indirdi ve tayfaya önemli birinilerini kattı yada bugynin gücü gerçekten yeni yeni ortaya çıkıyormus gibk gösterilecek ki lufy bile kaidodan tek yedikten sonra aklı basina geldi köşeye sıkışan bugy kralın hakisini aktif edip geleni gideni kazığa oturtmuş olabilir
Hayır, çeviride hata yoksa Pluton aslında Wano'ymuşMevzuyu şimdi ayıktım ben. Plüton Water 7'de yapılıyor ama nerede olduğu Alabasta'da kitabede yazıyor. Nerede yazdığını gösteren kitabe Wano'da yazılmış ama Plüton'da aslında Wano'daymış.
Karakter gelişimi usta
Wanoymuş derken reis? Wanonun kendisi bir silah mı yaniHayır, çeviride hata yoksa Pluton aslında Wano'ymuş
İki tane Wano yoksa, bu yorumun da patlıyor son gelen bilgi ışığında.Bilgi olarak seri içinden bakıldığı için diyorum bunu...
Yani taşı Wano da yapıyorlar, silahı ise Water 7 de yapmışlar.
Fakat silahın bulunduğu yer Alabasta, bu konuda muhtemelen Alabasta tarafının ''Hain'' olarak adlandırıp, Wano tarafının ise dışarıya kapalı olmasına bağlayacaktır. Aslında boş yüzyılda ki olaylara yani.
Yani ''Pluton'dan sadece 1 tane var'' diye bir bilgi geçmedi bildiğim kadarıyla. Bunun planları zaten ele geçirilmek isteniyordu. Bu konuda da 2. bir Pluton olabileceği sonucuna da varabiliriz. Tabi Oda bunu o eski zamanlarda düşünmedi, hatta Wano da '' Böyle bir şey yapabilirim'' tarzında düşüncesi bile oluş olabilir. Zaten Wano ve Alabasta baya benzerlikler taşıyor arc içinde.