Nasıl yani? Ölecekti meyve sayesinde kalbi tekrar attı bundan reenkarnasyon çıkarımı mı yapıyorsun?Kaido, Luffy'i öldürdüm demedi mi ? Ölüp yerine gelme durumu nasıl yok ya ?
Nasıl yani? Ölecekti meyve sayesinde kalbi tekrar attı bundan reenkarnasyon çıkarımı mı yapıyorsun?Kaido, Luffy'i öldürdüm demedi mi ? Ölüp yerine gelme durumu nasıl yok ya ?
Bizim kum alır ,ters gibi meyvesi dallardaki suyu çeker çıkartır.Crocodile> ryokugyu?
Law imparator olamayınca hemen Buggy'e yanlamış diye yorumladım.@II. Invictus MW imana gelmiş diye yorumladım?
Aynen antisi gibi. Croco emcükler ryokugyu'yu. Öyle degil böyle emcüklenir der luffy'nin kolu gibiBizim kum alır ,ters gibi meyvesi dallardaki suyu çeker çıkartır.
@II. Invictus MW imana gelmiş diye yorumladım?
Baktı ki Buggy'nin ekmek fabrikaları açma imkanı var. O ticareti yapabilecek ağa sahip. Hazır bunda kopar kopar ekmekte bitmiyor. Uyguladığı tarifeyi değiştirdi.Law imparator olamayınca hemen Buggy'e yanlamış diye yorumladım.
Korkunç bir güç. Bunun hakkından ancak Roronoa Zoro gelirRyo nun yeteneği alexander andersonun helenanın çivisi sonrası gücüne benzettim.O da sarmaşık gücünü elde ediyordu mermileri emiyordu falan ryo da benzer biraz daha odunsu sadece...
Leşini yakarlar orda.Yeşil boğa reis mutlaka tayfaya yakın birisini imha edecektir. Benim tahminim Yamato.
Yalnız senin ve @Millennium Wizard avatarlar çok şık olmuş.Baktı ki Buggy'nin ekmek fabrikaları açma imkanı var. O ticareti yapabilecek ağa sahip. Hazır bunda kopar kopar ekmekte bitmiyor. Uyguladığı tarifeyi değiştirdi.
Çölde kazanır Croco.Aynen antisi gibi. Croco emcükler ryokugyu'yu. Öyle degil böyle emcüklenir der luffy'nin kolu gibi