Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm söylemiş.
Bir panel sonrasını da atsaydın. ''Sanki buradaymışsın gibi'' diyor. Ölüp yerine Joyboy geldi gibi bir durum yok, Luffy 800 yıl sonra bu ünvanı taşıyor. Nika mevzusunu ben de beğenmiyorum ama reenkarne varmış gibi davranmaya gerek yok.
Kaido, Luffy'i öldürdüm demedi mi ? Ölüp yerine gelme durumu nasıl yok ya ?
Reis zaten tehlikeli. Onu bin defa konuştular. Şimdi yeni bir tehlike var doğal olarak onu konuşuyorlar. Bu kadar basit…
İkna oldum :D
Dostum Robin beni neden ilgilendiriyor? :D
Unuttun mu ? Bunun için

G4'te zarardan ziyade süre problemi oldu. Uyanista da bir ara enerjisi bitti sonra Geri kazandi. Ancak genel olarak enies lobby'den beri g2 itibariyla vücuda çok yükleniyor luffy. Malum Roger hastalandi. luffy'de bu şekilde bir handikap alabilir belki vücut konusunda yüklendigi için ileride birseyler olabilir. Gerçi choppi var ama belli olmaz.
Luffy'nin kullandıgı bu buyuk gucun buyuk bır zararı olması lazım benım gorusum boyle, ne kadar zarar alacagını umursamadan hukumeti devirmek için kullanmaya devam etmesi çok hoş olurdu.

Luffy'nin kullandıgı bu buyuk gucun buyuk bır zararı olması lazım benım gorusum boyle, ne kadar zarar alacagını umursamadan hukumeti devirmek için kullanmaya devam etmesi çok hoş olurdu.
Olabilir ihtimal dahilinde. Chopper'in en iyi doktor muhabbeti buraya baglanabilir. Problemli bir seneryo ama ihtimal yüksek bile denebilir. Gerçi uyanistan sonra sanki başka bir luffy var gibi ama belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık