Kum>Dal.
Ya da Luffy'nin haki seviyesi Kaido'dan yüksek. Bu da bir ihtimal.Usta beni anlamadı kimse, ben uyanış gücü haki ile engellenemiyor diyorum. Gördük mü öyle sahne?
Kaido, Luffy'i öldürdüm demedi mi ? Ölüp yerine gelme durumu nasıl yok ya ?Bu bölüm söylemiş.
Bir panel sonrasını da atsaydın. ''Sanki buradaymışsın gibi'' diyor. Ölüp yerine Joyboy geldi gibi bir durum yok, Luffy 800 yıl sonra bu ünvanı taşıyor. Nika mevzusunu ben de beğenmiyorum ama reenkarne varmış gibi davranmaya gerek yok.
İkna oldumReis zaten tehlikeli. Onu bin defa konuştular. Şimdi yeni bir tehlike var doğal olarak onu konuşuyorlar. Bu kadar basit…
Unuttun mu ? Bunun içinDostum Robin beni neden ilgilendiriyor?
En güçlü olacağım deyip çorap gibi kılıç değiştiren adamın fanı mı diyor bunu?Güncel Türkiye durumu. Girene de çıkana da tepkimiz yok.
Crocodile> ryokugyu?Kum>Dal.
Kanserdi büyük ihtimal.rogerin hastalığı neydi acaba meyveside yok çok enteresan.
Luffy'nin kullandıgı bu buyuk gucun buyuk bır zararı olması lazım benım gorusum boyle, ne kadar zarar alacagını umursamadan hukumeti devirmek için kullanmaya devam etmesi çok hoş olurdu.G4'te zarardan ziyade süre problemi oldu. Uyanista da bir ara enerjisi bitti sonra Geri kazandi. Ancak genel olarak enies lobby'den beri g2 itibariyla vücuda çok yükleniyor luffy. Malum Roger hastalandi. luffy'de bu şekilde bir handikap alabilir belki vücut konusunda yüklendigi için ileride birseyler olabilir. Gerçi choppi var ama belli olmaz.
@II. Invictus MW imana gelmiş diye yorumladım?Law Yonko Buggy-sama’yı yenemez.Adam hem dahi hem de meyvesi tam antisi. Uyanış bile sökmez hemen ayırır kendini.
Olabilir ihtimal dahilinde. Chopper'in en iyi doktor muhabbeti buraya baglanabilir. Problemli bir seneryo ama ihtimal yüksek bile denebilir. Gerçi uyanistan sonra sanki başka bir luffy var gibi ama belli olmaz.Luffy'nin kullandıgı bu buyuk gucun buyuk bır zararı olması lazım benım gorusum boyle, ne kadar zarar alacagını umursamadan hukumeti devirmek için kullanmaya devam etmesi çok hoş olurdu.