Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeteneğini bloke eder rezil eder dedim Mr3-Magellan gibi yada Sugar’a yaptığı gibi trollükler falan Usopp da Buggy gibi dahi sayılır bitki uzmanlık alanı.Bilim kullanır yine kurtarır tayfayı zayıf noktasını biliyordur.
İnanmayan gidip bakabilir, belgelerle konuşuruz. Bu arkadaş Usopp Ryo'yu madara edecek dedi. Madara edilen iki tane YC oldu.

Böylesi iyi oldu ya. Luffy-Law-Kid'e verdiği baştan savma ödülleri gördükten sonra iyi ki de vermemiş dedim. Bir ay kafayı dinledikten sonra tayfadakilere belki doğru düzgün bir şeyler verir.

Bence tayfanın ödülünü Robin'in ödülü yüzünden göstermedi... Bakalım Robin'in ödülü sayın @sensey 'e mi kazandıracak yoksa bana mı :D
Dostum Robin beni neden ilgilendiriyor? :D

Yonkou indirdiniz diye havalanmayın mesajını korsanlara hemen verdirmek istemiş mangaka. Okuyucuya da bu iş daha yeni başlıyor demek istemiş. Muhtemelen bu süreçte kimse rezil olmaz bizim ana tayfadan ama birilerinin ölüsü de çıkabilir. Denk karakterler olsa bile kaido çok daha güçlü olsa bile luffy nin dövüş tarzına uygun bir rakipti. Amiraller hele ki bu adam hiç öyle değil. Bir anda birçok kişi çarasiz kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık