Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak sen şu işe!Kimse bu amiral 3 kez düştüğüne göre bana birisini hatırlattı!
Guinness Rekorlar Kitabı'nda En Çok Düşme Rekorunun Sahibi Big Mom!
Buggy başka türlü nasıl imparator olmuş olabilir :flaugh: Yani Yıkım Çağrısı yollasalar, şansa bala onları imha etse yine imparator olmalık bir mevzu değil bu.

Tayfalar birbiri arasında ittifak kurup bir zafer elde edince, ittifakın başındaki kaptanların ödülleri hep eşit mi oluyor? Dressrosa'dan sonra Law ile Luffy'nin ödülleri eşit olmuştu mesela, bunda da aynı şekilde gerçekleşti. Bu belirtilmiş miydi seride yoksa denk mi geldi hep?

Ey Luffy Düşmanları;
Siz ki Luffy’yi Nika üzerinden vurmaya çalışanlar, bilmez misiniz ki Nika özelliği Luffy gibi biri olduğu için ortaya çıktı. Yoksa bir 1000 yıl daha ortaya çıkmazdı. Sanki gökten kendiliğinden inmiş gibi konuşuyorsunuz. Nika’nın kendisi çıkacak olsaydı neredeydi Impel Down’da, neredeydi Mf’de, Nika Luffy sayesinde ortaya çıktı. Luffy bu gücü bileğinin hakkıyla hatta ölerek almıştır. Yedirmeyiz bizim çocuğu… Öyle amiraller gibi beleş logia meyve ile değil öyle beleş lanetli kılıç gücü ile değil kullanılması zor bir meyveyi adam ederek bu seviyeye gelmiş ve imparator olmuştur. Bundan sonraki durağı Roger-Beyazsakal-Xebec sınıfıdır. Yazıma şu video ile son veriyorum Luffy düşmanları size gelsin:
Keşke 1000 yıl daha ortaya çıkmasaydı.

Zamanında 250 sayfa boyunca D'nin de önemli olmadığını anlatırdın şimdi patladığın konuyu düşünceni savunmak için kullanıyorsun :hhh:
Vallahi sen ne dediğimi önce iyi anla sonra ne dediğinden bahset. Ben D. önemli değil demedim. Ben D.'lerin güç olarak üstün yanları bir özellikleri yok diğerlerinden dedim. Daha doğrusu D.'lere özel güçler yokturu savundum. Aksi hala olmadı. Ben ne dediğimi iyi biliyorum. Uchiha clanı örneği veriyordum.

Burada tutarsızlık yok mu? Eğer kendisini kahraman olarak görmesinler diye ise eğer Arlong arcından Rosa arcına kadar herkes Luffy bilip kahraman olarak gördü. Luffy'de şikayet etmiyordu. Sadece biri bizzat kahraman derse ona kahraman olmak istemiyorum diyordu. Gerçi dese de kahraman olarak görüyorlardı. :bilmem:

Gorosei'nin D. adını saklamak istemesi gibi geldi bana. Tüm dünya öğrenmiş zaten D. olduğunu ne saklaması daha.
Momonosuke adını duyuracağız kahraman olacaksin muhabbeti yapıyor. Arlong'tan bu yana Luffy'e birisi senin adını duyuracağım yapacağım edeceğim demedi. Dressrosa'da da olmadı bu. Herkes hatta Lucy diye tanıyor adamı. Momo bu olayı yaymadan önce soruyor. Luffy de adımı verme o şekilde felan diyor. Burada nasıl bir tutarsizlik var anlamadım. Luffy kendisine sorulmadan Momo Luffy'nin adını yaysa sorun olmayacakti. Luffy'e sorunca Luffy de anlatma diyor. Yoksa Luffy'den anlat anlat abartarak anlat demesini mi bekliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık