Bende diyorum bu 90'lardan kalma artist amiral kime benziyor. Bu ikisinin ortaya karışık hali
aslında, dün erken saldım forumu. bilsem rekora gidilebilme ihtimali olduğunu, daha da yazardım, yazık oldu.Daha bayağı sayfa kalmış ya bölüm çıkana kadar yetişmez artık. Darısı Ryo'nun şamarlanacağı 1054'e artık
Dün de biri mr5'i paylaşmıştı. Kendinden de çalmaya başladı demek kiBende diyorum bu 90'lardan kalma artist amiral kime benziyor. Bu ikisinin ortaya karışık hali
Luffy bütün sistemin içinden geçti. Sırada Amiral sistemi varBuggy nin Yonkou olma meselesi aslında Odanın trollüğünden ziyade Kaido gibi bir devin yenilmesi ile bu ünvanların içinin boşalmasıdır.Buggy Shibukai oldu çünkü Shibukailerin seride Luffy yüzünden ne itibarı kaldı nede caydırıcılığı ...Yerine Pacifista da gelince o ünvanlar anlamsızlaştı.
Şimdi ise Yonkoluğun bir anlamı kalmadı yine Luffy yüzünden ve yakında tarih olacağıda aşikar olduğundan Oda efendi Buggy i sırf gözünde kalmasın diye Yonkou yaptı. Ayrıca yakında Yonkoular üzerine Marine pacifista filoları gönderecekler yok etmek için ...Yani Buggy nin yonkouluğu 3 -5 güne biter. Üsütne karşında Yonkoulara neredeyse denk Kaido pacifistaları belirecek ve kendisi bir denek olacak....
Zoro kaptan olur, sağ kolluk mevkisinden düşmez. Tayfanın Benn Beckman'ı, Rayleigh'idir.Sag kol aday belli oldumu. Zoro'nun pozisyon gidici olmasin
Fuji gel bakalım dediginde yememişti heralde. Karizmaya gel. Bunlar heralde yenilecegini anlayinca kaçan tiplerdenRyoya göre yonkou komutanları sıradan korsanlar. Bu bile yetiyor karizmasını katlamaya. Hey gidi bize böyle Amiraller lazım. Fuji'nin uysallığı ve pasif duruşu sonrası bu çok hızlı oldu.
Yamato degilmi simdiki güç dengesine göre? Bak luffy'le de iyi anlasiyor.Zoro kaptan olur, sağ kolluk mevkisinden düşmez. Tayfanın Benn Beckman'ı, Rayleigh'idir.
Pert değil sapasağlam olan 2 komutanı yenen Luffy'ye tek atan imparator varken, bu konuda amiralleri övmek anlamsız bence. Amirali rezil ettirmez ama gelecek bölüm yaptıklarını översiniz.Ryoya göre yonkou komutanları sıradan korsanlar. Bu bile yetiyor karizmasını katlamaya. Hey gidi bize böyle Amiraller lazım. Fuji'nin uysallığı ve pasif duruşu sonrası bu çok hızlı oldu.
Zarar verememe olayini uyanistan sonra kaido'ya diyecektin heralde, son aksiyon harici. Dof'un g4 karşısinda oldugu gibi ne yaptiysa olmadi, çaresiz kaldi biraz üzücü bir durum ama olsun en azindan joy boy'a öldü tatmin olmusturLufy hileyle hurdayla Kaidoya zarar bile veremeden dışarı atmışdı bakdı Oda hileyle kazandırdım bari amiral dövdüreyimde itibar vereyim dedi heralde iyi bir sopa yiyecek gibi bu amiral.