Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu yeni amirali hiç sevmedim. Adam terlemeden 2 sağ kol ve bir sürü elemanı aldı. Üzerine baya baya hepsini ezikledi. MF savaşında bile bu kadar olmadı. Akainu bile sırayla hepsini tekledi geçti. Bu yeni amiral hepsini beraber terlemeden almış. Gereksiz yere fazla güçlü yapılmış.

Groseinin dediğine göre tüm güçleri birleşse bile wano yu şuan alamazlar ama gel gör ki tek amiral kaidonun neredeyse tüm astlarını almış böyle dengesizlik olmaz
Onu demelerinin nedeni adanın coğrafi konumu ellerinde yeterince güç olmamaları değil yani. Bu eleman da kafasına göre geldi zaten ki o da uçabiliyor o sebeple girebildi. Eleman güçlü çizildi ama bundan sonraki asıl düşmanlar büyük oranda bunlar olacağı için böyle bir giriş yapmak zorunda kaldı. Kısacası geçmişte öyle olsa da olmasa da yonkou ayarı olacaklar artık

Aramaki'nin gücü Vampir Meyvesi'nin gücüne benziyor. O meyve de rakibin tüm yaşam enerjisini çekiyor ve yaşlandırıyor. Manga çıksın da son sahneyi avatar yapayım.

Bu arada Helikopter ryokugyu'nun konustugu cp0'muydu? Hala gemiler wano çevresindemi bilmiyoruz. Kaido ve big mom öldü. Bir isleri kalmadi. Robin dediler ama oradan da malzeme çikmaz.

Ben bu yeni amirali hiç sevmedim. Adam terlemeden 2 sağ kol ve bir sürü elemanı aldı. Üzerine baya baya hepsini ezikledi. MF savaşında bile bu kadar olmadı. Akainu bile sırayla hepsini tekledi geçti. Bu yeni amiral hepsini beraber terlemeden almış. Gereksiz yere fazla güçlü yapılmış.

Groseinin dediğine göre tüm güçleri birleşse bile wano yu şuan alamazlar ama gel gör ki tek amiral kaidonun neredeyse tüm astlarını almış böyle dengesizlik olmaz
Kaido'nun tayfa ile bıyıklının tayfa arasındaki kalite farkı yüzünden böyle. Bir de King ve Queen savaştan yeni çıktı tam performans göstermeleri zor. Yoksa pantolonda 3-5 yırtık daha olurdu. :D

Ryoya göre yonkou komutanları sıradan korsanlar. Bu bile yetiyor karizmasını katlamaya. Hey gidi bize böyle Amiraller lazım. Fuji'nin uysallığı ve pasif duruşu sonrası bu çok hızlı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık