Luffy'nin Kid'i rahatlıkla tutup dostmuş gibi sarılması > Roger ve Wb'nin beraber sake içmeleri
oldu olmasına, bizimkileri kabullendi ama arada yine nazlanıp istemem yan cebime koy diyor. şu şekil takılıyor arada.Law kıvama geleli neredeyse 10 sene olmuştur yav. Chopper şapkası kahvaltı muhabbeti efsane güven testi falan derken bizimkiler elden geçirdi onu.
Sag kol aday belli oldumu. Zoro'nun pozisyon gidici olmasinLuffy'nin Kid'i rahatlıkla tutup dostmuş gibi sarılması > Roger ve Wb'nin beraber sake içmeleri
Onu demelerinin nedeni adanın coğrafi konumu ellerinde yeterince güç olmamaları değil yani. Bu eleman da kafasına göre geldi zaten ki o da uçabiliyor o sebeple girebildi. Eleman güçlü çizildi ama bundan sonraki asıl düşmanlar büyük oranda bunlar olacağı için böyle bir giriş yapmak zorunda kaldı. Kısacası geçmişte öyle olsa da olmasa da yonkou ayarı olacaklar artıkBen bu yeni amirali hiç sevmedim. Adam terlemeden 2 sağ kol ve bir sürü elemanı aldı. Üzerine baya baya hepsini ezikledi. MF savaşında bile bu kadar olmadı. Akainu bile sırayla hepsini tekledi geçti. Bu yeni amiral hepsini beraber terlemeden almış. Gereksiz yere fazla güçlü yapılmış.
Groseinin dediğine göre tüm güçleri birleşse bile wano yu şuan alamazlar ama gel gör ki tek amiral kaidonun neredeyse tüm astlarını almış böyle dengesizlik olmaz
ben de bugün öğrendim hepsini. sayfa rekoru kırmak için biraz geyik yapmak için ne yazsam diye düşünürken aklıma geldi, baktımtsundere'yi öğrenmiştim burada demişlerdi yine, o ikisini senden gördüm yeni.
Daha bayağı sayfa kalmış ya bölüm çıkana kadar yetişmez artık. Darısı Ryo'nun şamarlanacağı 1054'e artıkben de bugün öğrendim hepsini. sayfa rekoru kırmak için biraz geyik yapmak için ne yazsam diye düşünürken aklıma geldi, baktım
Kaido'nun tayfa ile bıyıklının tayfa arasındaki kalite farkı yüzünden böyle. Bir de King ve Queen savaştan yeni çıktı tam performans göstermeleri zor. Yoksa pantolonda 3-5 yırtık daha olurdu.Ben bu yeni amirali hiç sevmedim. Adam terlemeden 2 sağ kol ve bir sürü elemanı aldı. Üzerine baya baya hepsini ezikledi. MF savaşında bile bu kadar olmadı. Akainu bile sırayla hepsini tekledi geçti. Bu yeni amiral hepsini beraber terlemeden almış. Gereksiz yere fazla güçlü yapılmış.
Groseinin dediğine göre tüm güçleri birleşse bile wano yu şuan alamazlar ama gel gör ki tek amiral kaidonun neredeyse tüm astlarını almış böyle dengesizlik olmaz