2 Yonko ve tayfasının düştüğü yerde iki amirali öttürürler. Zaten sıra amirallerde. İndirecek yonko kalmadı.
2 Yonko ve tayfasının düştüğü yerde iki amirali öttürürler. Zaten sıra amirallerde. İndirecek yonko kalmadı.
Ekşi olunca gerisini okumaya gerek kalmıyor.Entel feridun onlar.
E oda bu saaten sonra Ryonun karizmayı çizdirmez. Muhtemelen başka şeyler olacak. Luffylere adadan ayrılacak ya da Ryo bir şekilde wanodan gitmek zorunda kalacak.Ryokugyu'nun yüzünü o kadar bölüm dayak yedireceği için mi sakladı? Belli olmaz yani dayak yiyeceği net değil.
İki İmparator'un nasıl yenildiğini çok iyi biliyoruz. Sanki bana kıran kırana mücadele verilmiş; kan, ter ve gözyaşı içerisinde bilek hakkıyla İmparator indirilmiş. Ana karakter öldü de, meyvesi tamamen değiştirildi. Sizi bilmem, ama benim gözümde iki İmparator da yazar eliyle zorla yendirildi, o yüzden bu galibiyetin hiçbir önemi yok benim için.2 Yonko ve tayfasının düştüğü yerde iki amirali öttürürler. Zaten sıra amirallerde. İndirecek yonko kalmadı.
Dayak yer mi bilemeyiz de mutlaka geri vites gelecek. Herkese ayar verecekse korsanlar bıraksın bu işleri.Ryokugyu'nun yüzünü o kadar bölüm dayak yedireceği için mi sakladı? Belli olmaz yani dayak yiyeceği net değil.
İddia kaybettim bir hafta böyle.Dayak yer mi bilemeyiz de mutlaka geri vites gelecek. Herkese ayar verecekse korsanlar bıraksın bu işleri.
Bu profil ne bu arada?
Yakışmış. Hayır.İddia kaybettim bir hafta böyle.
Telsize kim sızmış CP0'ın o belli oldu mu?