Tayfaların ödülleri artmadı mı? Sadece kaptanlar var. 1054'te belkide tayfa da gösterilir. Degilse sadece yonkou'lara odaklandi demektir.
Shanks gibi sinsi adamdan sinsi atak beklenir zaten.Beckman Killer'ı indirdi büyük ihtimal o sırada Kid'in algısı bozulunca Shanks arkadan sinsi atak yaptı @King
Yolumuzu bulduk bir şekilde. Artık kaybetmek istemiyorum, birazda kazanan tarafta olalım.Anaaa sende Zoro fanı oldun demek.
Fanı olduğun karakteri hep kaptanıyla kıyaslayacaklar o ikinci adam diyecekler, diğer en kötü nesil üyeleriyle kıyaslayacaklar kaptan bile değil diyecekler, amirallerle kıyaslayacaklar yendiği sağ kolu amiral çekirdek gibi çitledi diyecekler, yonkolarla kıyaslayacaklar anca çizik attı diyecekler, Sanji'yle kıyaslayacaklar onlar denk diyecekler, Mihawk kadar oldu olmadı diye kıyasa sokacaklar, yönünü bulamaz diyecekler... Bunlara hazır mısın? Yapabilecek misin ?Yolumuzu bulduk bir şekilde. Artık kaybetmek istemiyorum, birazda kazanan tarafta olalım.
Yol zor ama yalnız yürümeyecek Reis o yoldaFanı olduğun karakteri hep kaptanıyla kıyaslayacaklar o ikinci adam diyecekler, diğer en kötü nesil üyeleriyle kıyaslayacaklar kaptan bile değil diyecekler, amirallerle kıyaslayacaklar yendiği sağ kolu amiral çekirdek gibi çitledi diyecekler, yonkolarla kıyaslayacaklar anca çizik attı diyecekler, Sanji'yle kıyaslayacaklar onlar denk diyecekler, Mihawk kadar oldu olmadı diye kıyasa sokacaklar, yönünü bulamaz diyecekler... Bunlara hazır mısın?
Ekşi sözlük Türkiye'nin 4chan'idir.Bu Ekşi'de One Piece başlığına yazanlar gerçekten geri zekalı ya. Adamın yazdığına bak:
one piece
--- spoiler --- hakkında spoilerlı bir analiz yapmak istediğim aniöe/manga serisi. kısacık zaten herkesin 100 kere göreceği bir spoiler olsa da söylemek istiyorum. manga serisi oda'nın neredeyse…eksisozluk.com
Onu seri sonuna bile yapmaz bu korkak herifZoro partide çok fazla içip bir helaya gideyim deyip arka tarafa geçse ve Ryoyla karşılaşıp kesse, sonra partiye dönüp bir işim vardı hallettim dese ne güzel olur he.
Al işte bakkkZoro da seriye girerken oruçluydu bu arada:d
Gelecegi varsa görecegi de var. 2 amiral bile birsey yapamaz şuan.