Hani ben olsam Akainu'nun Wano için "sen gitme Kizaru" demesinin altını doldurur yeni jenerasyona patates püresi yaptırır Akainu'nun önüne atardım Ryokugyu'yu.Sağlam dövecekler bence ama sonrasında çağırdığı savaş gemisine mi fırlatırlar yoksa Drake çıkıp onu ben götürecem mi der yoksa hükümet gemileri mi götürür onu kestiremiyorum.
Ya bir de şunu hissettirmiyor adam. Önceden 1 amiral yollar bütün işini tertemiz yaptırırdın dimi ? Lan şimdi iki tane yolla da okuyucu karakterlerin güç gelişimini, o hazzı hissetsin dimi ? Artık eskisi gibi değil bazı şeyler desin. Marine ciddiye alsın karşı tarafı vs. Yani neden Kizaru değil de Ryokugyu'yu yolladığını biliyoruz Akainu'nun (tanıtım açısından) ama ee sonuç olarak sen Kizaru'ya gitme dedin başka bir amirali tek başına yolladın ? Yani yapılan hareketlerin içi dışı, sağı solu o kadar boş ki. Okuyucu hazzından o kadar uzak manga çiziyor ki artık... Kafayı yersin ya. Bir insanın elinde bu kadar sağlam malzeme olur da bu kadar salakça manga çizebilir mi ?
Temsili değil gerçek Oda:
Uçurumun kenarında kuzu yapmaya çalışan kebapçının uğraşı hüsranla bitti! Kuzu 650 metre
Adana'da ünlü bir kebapçı çekim yapmak için Gülek Kalesi'ne çıktı. Kebapçının ayağının takılması sonucu bin 650 metreden yanında getirdiği kuzuyu düşürdü. O ...
youtube.com
Kuzuyu taşıyan=Oda