Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryokugyu'nun söyledikleri bende devrimciler, dünya hükümetine çok fena girdi intibası uyandırdı. Şu an bir çok ülkede dünya savaşı misali devrimciler ve denizciler savaşıyor olabilir.

Lawla savaş, Kuş kafesi gibi bir handikap devam ederken dinç bir luffy'le savaşıyor. Luffy'e kolaylık olsun diye hep rakiplerine büyük handikap yükleyip o şekilde zorlaya zorlaya galibiyet aldırılıyor. Özellikle Yeni dünyadaki tüm savaşları öyle.
Yahu doff queene abi çeken jack den deli gibi tırsıyordu. Ana karakter vilianı olduğu için ve şimdiye kadar işlenen bosslarda en iyi fb lere en iyi işlenişe sahip olduğu için çok güzel karakter evet ama bunlardan dolayı da gücü fazla abartılıyor. O zaman ki Law dan da tek yiyordu nerdeyse meyvesiyle kendini iyileştirdi bu adam. Gücünü fazla abartma. Onun max seviyesi sulongsuz inu yada neko ayarı, fazlası değil.

Bu "Gods" teorisi tutma yolunda ilerliyor gibi görünüyor. Yabancı sitelerde bulunan,

Dragon - Yağmur
Luffy - Güneş
Ryo - Orman
IM - Toprak Tanrısı

4 tanrı olarak bir teori işlenmiş bu böyle işlenirse o teoriyi yazan adamı tebrik ederim.

Bunu 2-3 ay önce yazmışlardı bu arada.
Bahsettiğin bu. Skypia dan
bende yazdım da teori yi oluşturan değilim görüp paylaştım.

Kid'i severim ama adamın canının hiç kıymeti yok gitti kolunu kaptırdı şimdi de Luffy'e dayılanma peşinde sen şahit olmadın mı kardeşim bu adamın ve tayfasının gücüne oracıkta ya diğer kolunu vericeksin ya da canını yapma etme.

Sadece birkaç sağ kolun amirallerle dövüşebileceğini böyle olduğunda da tayfanda sanki iki tane kaptan varmış gibi olduğunu hep söylüyordum. King katakuri Marco çok güçlü adamlar ama Rayleigh gibi değil mesela. Bugün ihtimal dahilinde olan da Beckman ile Shiryu sadece. Zoroyu saymaya gerek yok ki bizde muhtemelen sanji de eklenecek buraya zaten. Bu kadar özel olmadıktan sonra büyük işlere girmen de mümkün değil. Amiral bile alamayacak tayfan var ve beş tane amiralin olduğu yere gidiyorsun. Üstelik adamlar bir kere bile 2vs1 yapmadılar 2 tanesi yerinden kalkmadı neredeyse. Her ihtimalde kaptan ile sağ kolu arasında önemli bir fark oluyor ama bu fark kaido King farkı gibi absürt bir fark değil. Veyahut bire birde yine yonkou kaptanını daha üst görürüm ama amiralin de yakalayacağı bir fırsata bakar her şey. Şu anda da işler böyle biraz. Tayfalar iki yonkou indirdiler ve almaları gereken güçlenmeyi aldılar. Fakat aynı savaşta yonkouların bir sürü aptallığı da oldu özellikle linlinin. İşte şimdi bu olmayacak. O yüzden muhteşem bir dövüş izleme ihtimalimiz var diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık