Sanji’nin kıvrık kaşları, şeytan meyvelerinin kivrimlari gibi ( Henüz bir bağ net değilse de) bence bu sembollerde birbiriyle bağlantılı çıkacaktır.
alakası var
Sembol kullanmayi seviyor Oda
Sanji’nin kıvrık kaşları, şeytan meyvelerinin kivrimlari gibi ( Henüz bir bağ net değilse de) bence bu sembollerde birbiriyle bağlantılı çıkacaktır.
alakası var
Mifune olmasını çok istiyordum, o yönden biraz üzgünüm.O resmi şimdi gördüm iyiymiş.Ben daha Mifune tarzı bekliyordum biraz da sert ve köşeli bir yüz yapısı falan.
Anlamadim ben bu isi birader. Hadi Kizaru da en kotu nesile tek daldi da. Artik seviye farkida var. Yonkou indirmis adamlar bunlar. Garip geldi bana. Madem bu kadar guclu bu amiraller ne diye bu zamana kadar yonkou indirmemisler. Dengeler yuzunden mi sadece. Dedigin gibi birini kacirip gidecek mi acaba ? Onceki bolumde Robin nin kacirilmasi muhabbeti vardi.Bence ya birini kaçırıp geri gidecek yada Cidden aşırı güçlü bir meyvesi var emdiği kişilerin gücünü 1 günlüğüne kullanabiliyorsa yada bitkisel tozla falan insanları bayıltabiliyorsa falan.
Sonu benzer
Sanmam.Belki bir ihtimal Shodai Kitetsu olabilir.Ryo'da Roger'ın kılıcı olabilir...