Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1054 Bölüm spoilerı 19 temmuz salı günü gelecek önümüzdeki 1ay bölüm yok.

Böyle geleceğine hiç gelmesin be dostum... Sen de uğraştığınla kalıyorsun...

Seni düşündüm de şimdi bu spoilerları ilk okuduğunda ne hissediyorsun?

Ben bunları yazamam dediğin oldu mu? Püü senin gibi yazarın dediğin oldu mu?

Çöponosukeden benden çok tiksinen yoktur ama yetişkin formunda ulaştığı gücü göstermek açısından ön plana çıkartılabilir. İkidir gücüne vurgu yapılıyor zaten.
Yüzünün göründüğü bölümde Oda açıkça güçsüz dedi Momo için. He dikdörtgen balona güncelleme gelirse o ayrı. :)

Ryo, denizciler şimdi bunun için uygun modda değil dışarıda fırtınalar kopuyor demiş. Belki de sadece oradan geçerken yaptığı bir yorumdur. Vaktimiz yok ayağına dalmayacak bence.
Dalmayacaksa orda ne işi var. Adam şu an telsiz kapattı saldırmaya gidiyor. :) Akainudan tebrikler mesajı almak için izinsiz 7 gün yolculuk yapıp bir şey yapma dendiği halde etrafa saldırıp aman ha Akainuya söylemeyin diyor. Eceli gelen köpek cami duvarına işer atasözü gerçek olacak gibi. :)

Bu sefer neden bilmem bu herifi haşat edip Akainu'nun kapısının önüne atacaklar gibi hissediyorum.
Sağlam dövecekler bence ama sonrasında çağırdığı savaş gemisine mi fırlatırlar yoksa Drake çıkıp onu ben götürecem mi der yoksa hükümet gemileri mi götürür onu kestiremiyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık