Evet çok ince mesajlar vardı yorumunda, anlamamam çok normal.Arada bir aklıma geldikçe yazıyor muyum ? Karıştırıyorsun heralde. Zaten yorumuda anlamamışsın boşver sen bunları.
Evet çok ince mesajlar vardı yorumunda, anlamamam çok normal.Arada bir aklıma geldikçe yazıyor muyum ? Karıştırıyorsun heralde. Zaten yorumuda anlamamışsın boşver sen bunları.
Ryokugyu boşuna demedi karizmam çizilmesinBuradan anlıyoruz ki Dünya Hükümeti daha aranıyor posterinin nasıl basılacağını bile ayarlayamayan aciz bir topluluk!
Asya kültüründe var o simgeler. tek caponlara özgü değil...
Hocam çok gelişme oldu, son spoilerde Ryo açıkça ben Amiralim size (sıradan komutanlar) kaybetmem söz konusu bile olmaz demiş kısaca. Yani her türlü yiyeceğini söylüyor.Bugün Tüm Kek adasına Bb ve tayfası saldırsa Katakuri, "iyileşmedim beyler sonra gelin" mi derdi ? Öyle bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden iyileşme muhabbetinden girmen yanlış. Bu adamlar bölgesini savunan aslan gibi. Öleceğini bilse de yine saldırır.
50 bölüm sonra Luffy:
Bu biraz bana abartılı geldi. Abartmayalım istersenSizin gibi çöplere kaybetseydim kellemi vururlardı diyor artık daha ne kadar açıklasın ODA. Hatta ve hatta AMİRAL > Yonkou diyerek bahsi arttırıyorum.