Şu an ödüller bir anlam kazandı bence. O ilk konuşmalardan anladım ki Luffy'nin o formu asla gösterilmek istenmedi. Ve ödül de büyük ihtimal ona göre kondu. Ancak Morgans bilgiyi manipüle etmenize izin vermem gibi bir şey diyordu sanırım. Yani en azından Gear 5'in fotoğrafını koyabilmiş posterler basılırken. Ödül ise başka bir konu. Resim rahatça değiştirilebilecekken ödül miktarı aynı değil. Hükümet onu rahatça değiştirebilir de zaten. O yüzden Luffy'nin yaptıklarının gizli kalması ve 3'ü birden 2 yonkoyu yenmiş gibi görünmesi için verilmiş bence ödüller aynı şekilde. Ancak eninde sonunda Gear 5 hali sızmış. Yine de şöyle bir durum var ki insanlar Joyboy'un kim olduğundan veya nasıl görüneceğinden habersiz gibi duruyor. Bu yüzden kendi kendime sordum ki acaba neden görüntüsü sızdırılmak istenmemiş olabilir diye. O anda aklıma bir süredir düşündüğüm bir teori geldi. Son savaşta D. klanının saklanan güçlü üyelerinin çıkacağını düşünüyordum. Acaba bu görüntü onlar için bir uyarı niteliğinde mi olacak?
Buggy ise birkaç kişinin yazdığı gibi adamları ve bölgesi olması sebebiyle imparator olmamış gibi duruyor. En sonda şaşırıyorlar zaten ve tüm dünyanın kargaşa içinde olduğu da belirtiliyor. Büyük ihtimal sebebini öğreniriz. Yani rastlantı ve komedi değil gibi ana etken. Mantığa oturtulacaktır diye düşünüyorum.
Buggy ise birkaç kişinin yazdığı gibi adamları ve bölgesi olması sebebiyle imparator olmamış gibi duruyor. En sonda şaşırıyorlar zaten ve tüm dünyanın kargaşa içinde olduğu da belirtiliyor. Büyük ihtimal sebebini öğreniriz. Yani rastlantı ve komedi değil gibi ana etken. Mantığa oturtulacaktır diye düşünüyorum.
Son düzenleme: