Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy ya meyve uyandırıp artık atomlarına kadar parçalanıyor ve hasar almıyorsa? Atom parçalarına kadar ayrılarak çok deli saldırılar yapılabilir. Bu da bir düşünce :D
Seride önemli hatta kilit bir yeri var bence 😌
Ben hala Luffy'den aldığı bileklik benzeri takının akıbetini merak ediyorum.
Bir hazinenin keşfi için lazımdı falan. Ne oldu en son o?
 
Shanks Gorosei ile konuştuktan sonra Buggy imparator oldu. Muhtemelen Shanks Buggy ile ilgili bilinmeyen bir şey söyledi.
 
Hala bir şakanın içinde miyiz arkadaşlar? Hala buggy yonko tek başına yonko mu?

Tek başına yonko indiren üstüne meyvesiyle beş kadimi altına işeten çocukla hisseli danaya giren ikilinin ödülleri aynı mı?
 
Bildiğimiz üzre Luffynin daha önceki "5. yonko" olayı gayrıresmi bir şeydi, hükümet nezdinde yonko değildi. Şimdi ilk defa resmi olarak yonko ilan edildi hükümet tarafından. Kaido & BM iki yonko düştü, yerlerine Luffy&Buggy 2 yonko geldi, belliki hükümet nezdinde aynı anda 4 imparator oluyor. İşte burda işleri karıştıran bir durum var. Aynı anda 4 imparator oluyorsa bir imparator devrildiğinde yerine onu devireni koyarsın ve mesele kalmaz, döngü devam eder. Ama şimdi ortalık karıştı çünkü imparatorun birini iki kişi devirdi law&kidd ve ikiside yonko olamadı, onun yerine buggy yonko oldu. Burda tezat bir durum var, buggynin yonko olmasına sebep olan bir şey yaşanması lazım. o olay nedir?

Bir diğer konuda luffy&law&kidd ödüllerinin aynı olmasına karşın sadece Luffynin yonko ilan edilmesi. Madem bu adamların ödülleri eşit verildi, demek ki icraatları da eşit sayılıyor hükümet gözünde ve hatta ödüller eşit olsada önceki ödülleri düşününce en az ödül artışı yaşayan Luffy, şimdi bu durumda neden diğer ikisi es geçilmiş de Buggy ve Luffy yonko yapılmış?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 91)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık