Olan şeyleri söylüyorum ama. Eksikte fazlada yok. :dd.dOp evreninde olsaydın Bepo'dan daha iyi bir sağ kol olurdun
Olan şeyleri söylüyorum ama. Eksikte fazlada yok. :dd.dOp evreninde olsaydın Bepo'dan daha iyi bir sağ kol olurdun
Hanım ağalık dururken sağ kolluk da nedir?Op evreninde olsaydın Bepo'dan daha iyi bir sağ kol olurdun
Bir imparator iki amiral alamaz ama uzun süre tutabilir, bir amiral iki sağ kolu ters eşleşme olmadığı sürece yüksek zorlukta alabilir. Bir amiral imparatoru, bir sağ kolun bir amirali tutacağından çok daha uzun süre tutabilir. Benim için aralarındaki denge bu şekilde.Zaten sıkıntı bu adamları sağ kola yakın görmekteydi. Oda hep zirve güç diye bu iki gruptan bahsetti. Birbirlerine güç olarak yakın olmamaları saçma kaçardı.
Yonkouların öldüğü hakkında bilgi yok diye bilgi verilmiş. Yani amiral kaido nun bedenini almak istemiş olabilir eğer ölmediyse. Onlar da engel olmak istemiş olabilirler. Fakat buradaki sıkıntı kaido ya da Linlin ölmedi yakaladık ve yerine de buggy yi koyuyoruz denmesi olurduBenim merakım King ve Queen ne yapıyorlar daha? Ne diye amiralle karşı karşıya gelmişler?
Reis WG'deki Yonkocular Yeşil Boğa en güçlü Amiral, King ve Queen en zayıf komutan demeye de başlamış.Uyuma amiralci, Queen ile King yerde yatıyordu masalı türetilmeye çalışılıyor.
Ahjsjs öyle olsun bakalım.Buralar sana emanet.Ben de 1 adım geriden takip ediyorum artık ama Zoro reyisi zirveye koymadan emekli olmayı düşünmüyorum
Oda'nın bahsettiği Yeni Jenerasyon gelmiş.Vay be. Emekli olma vakti gelmiş.