Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediğimi not alın arkadaşlar. Oda bir aylık ara öncesi okuyucuları şaşırtmak, heyecanlandırmak için sahte spoiler salıyor. Bunlar gerçek değil. İnanmayın.
Sandıklar daha gelmedi bile düşünün.
 
Hem Yamato'nun tayfaya katılıp katılmadığı, hem yonkouların ölüp ölmediği belli değil. Wano bitti, gizemler de bitmiştir artık dedik tekrardan başa geri döndük. Oda, gizem yaratmaktan halen vazgeçemiyor.
 
Abi Luffy nin ödülünün 3m olmasının tek bir açıklaması olabilirdi oda nika olduğunu saklamak için olurdu e posterlerde luffy nin nika olduğu da görünüyor luffy nin joyboy olduğu yüksek ihtimal herkes tarafından bilinecek kaido yu indirdi + joyboy en az 4m olması gerekiyordu kidd ve law a bakıyorum neredeyse haki kullanmamış big momı bu son bu son diyerek 2 kişi zor yendiler kidd 470 milyon law 500 milyon luffy zaten 1.5 milyar luffy e 1.5 milyar buff veriliyorda kidd ve law a neden 2.5 milyar buff geliyor luffy kidd ve law ın yapamadığı birşey mi yaptıda benim haberim yok
 
En saçma olan şey zaten law ve Kidd’in buraya gelmesiydi. Birader sizin ordunuz yok, tayfanız bile Killer hariç merhamet dilemekten başka işe yaramıyor. Yonkou’yu indirseniz ne olacak yerini alamayacaksınız ki?

Amele gibi bi yonkou indirip sonra yerine gelen diğer yonkou’ya koşacaksınız şimdi. Bege’ye korsanlıkla alakası yok sadece güçlüleri suikast ediyor demişti jimbe. Kidd’in bi farkı yok şuan.
 
ben hala wb'nin en az 2 amiral (akainu) gücünde olduğunu düşünüyorum.
kaido ise en az akainu gücündedir. daha fazlası vardır ama azı yoktur.

bigmom'ı teke tekte dört amiralde (akainu, aokiji, kizaru, fujitora) zorlar. muhtemelen amiraller yenerler.
katakuri amiraller karşısında bigmom'dan daha iyi performans gösterebilir. tüm sağ kollar içinde amirallere karşı en iyi performansı katakuri gösterir diye düşünüyorum.

teach ve shanks'ın ne yapabileceklerini görmek için erken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık