Ben yaparım.Neyse en azından kimse bundan sonra ödülle güç kıyaslaması yapmaz tek mutlu eden bu oldu.
Ben yaparım.
Sol sana ceza veren ben, sağ sen oluyon yalnız. 1 ay Yamato avatarını hazırla.
Croco dişine göre yonko bulmuş.Yahu adamda NW de tayfa var. Sadece olan kişileri tanımıyoruz, görmedik.
Neyse sen Buggy'nin Yonkou olmasını mantıklı bulduysan, herhangi bir konuda tartışmamıza gerek yok daha.
Komikse komik derim hacı doffye sövsen bile Ama bu yeri ve zamanı değil uygunluğu olsa dükkan senin.
Eşit olursa ikimizde ceza alcaz ya da almicaz yalnız toplu iddiada yattım o ayrı...Sol sana ceza veren ben, sağ sen oluyon yalnız. 1 ay Yamato avatarını hazırla.
Eeee ben yine ''Yazılı'' şeyler üzerinden konuşuyorum. Bunlar paylaşılmış mı? Paylaşılmış, SBS'ler Oda'nın söylemi mi? Evet.Ya bırak. Senin Mihawk hakkında konuşmalarının milletin gene hikaye yazıyorsun dediğin Croco konuşmalarından gram farkı yok . Mangada geçen seyler üzerinden konuşuluyor adam. Sen bulmuşsun bir seviye resetleme şifresi bir "Color Walk mudur databook müdür neysen oradan bunu Crocoya söyledi "SÖYLEMİ" üzerinden konuşuyorsun. Aynı adam Kaidou'yu yumrukla yendirmeyeceğim de dedi, gitti kocaman yumruk yaptı. Manga dışı dediği her şeyi mangada yansıtamıyormuş değil mi?
Sahte spoiler üzerinden de tam diye gömüyorsun da aynısı Croco'ya olunca rererö.