Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy'nin yonkou olarak anılması, mevcut yapılanması ve hükümetin elinden son saldırıda kurtulmasından dolayı normaldir ve doğrudur. Kendisi Impel den öyle ya da böyle kaçmış, en kötü suçluları arkasına almış, arkasına aldığı insanlara kiralık suikastler düzenletmiş ve Roger ile aynı tayfada olduğu tüm dünya tarafından canlı yayında duyulmuş. Yonkou ünvanını hakeden bir karakter.

Luffynin ödülü beklentim 3.2 milyar falandı. 3 milyar olması bende hiçbir zevk uyandırmadı. Düz miktar yerine 3 milyarı aşmalıydı. Law ve kid için aynı şeyi söylemek istemiyorum. Onlardan beklentim ise 2.150.00 beri idi. Zoro ve sanji içinde 1.6 milyar ile 1.55 milyar bekliyordum.

Luffynin ödül azlığı bir yana Law ve kid ile aynı ödüle sahip olmamalıydı. Hele etkisi 0 olan saldırılara sahip kid ile hiç aynı olmamalıydı.
 
Evreni kurgulayan adam hayır değil der ve sebeplerini sunar. Zorunda falan değil der kalırsınız öyle.
Kendi kurguladığı evrene terse düşüyor ve inkar ediyor. Zaten hep troll ve eğlenceli bir yönü de mi vardı diyeceğiz?

Ah bakın neler yapabiliyorum, tam tersi işlerde yapabiliyorum mu bu, neyi kanıtlamaya çalışıyor? Büyük yazarlık mı şimdi bu?
 
Silahın Alabasta da nerede olduğu yazılı. Ek olarak Cobra'nın o zaman ki tepkilerinden de orada olduğu belli oluyordu zaten.
Robin kitabeyi okuyor, yerini öğreniyor ama sanki farklı şeyler okuyormuş gibi lanse ediyordu. Cobra da bunu söyledi zaten...

Yani kekleme mevzusu yok. Bunu @Smoker da açıkladı zaten net biçimde.
Sen işine geldiği gibi anlamaya devam edebilirsin o ayrı. Zaten öyle yapıyorsun ya... :D

Mihawk hakkında konuşmak benim için güzeldir. Keşke siz de bir şeylerini görüp de konuşsanız ama sizde sadece söylemler üzerinden konuşuyorsunuz daha bir cacık görüp konuştuğunuzu görmedim. Bu konuda benden daha iyisiniz yani... :D
Ya bırak. Senin Mihawk hakkında konuşmalarının milletin gene hikaye yazıyorsun dediğin Croco konuşmalarından gram farkı yok :). Mangada geçen seyler üzerinden konuşuluyor adam. Sen bulmuşsun bir seviye resetleme şifresi bir Color Walk mudur databook mudur neyse oradan bunu Crocoya söyledi "SÖYLEMİ" üzerinden konuşuyorsun:). Aynı adam Kaidou'yu yumrukla yendirmeyeceğim de dedi, gitti kocaman yumruk yaptı. Manga dışı dediği her şeyi mangada yansıtamıyormuş değil mi?

Sahte spoiler üzerinden de tam diye gömüyorsun da aynısı Croco'ya olunca rererö:p.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık