Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dressrosa'da Fujitora'da hasar bırakacak güce sahip olan Luffy, önce Cracker'i sonra Kata'yı yenmek için 40 takla attı. Tüm Kek'teki haliyle King'i yenemeyecek olan bu Luffy'nin King'i yenmek için en az 1 p-up daha almak zorunda olduğunu düşünürsek Dressrosa Fuji'yi alın ve Wano King'le kıyaslayın; aradaki gelişim farkını ve Dressrosa Luffy'nin bile Fujitora'ya hasar verebilecek çapta olduğu gerçeğini düşünün. Son olarak da bunu amiraller komutanlara olduğundan daha çok yonkoulara yakınlar fikriyle harmanlayın.

Amiraller komutanları öyle rezil kepaze edecek konumda ki Marco 3 amiralle kafa atıp Mf'den canlı çıkabildi, evet.

Shanks nasıl oldu da amirallere rezil kepaze olacak o tayfayla Mf'ye ayak basıp savaşı bitirecem dedi o da hayret verici bir durum mesela.

Bugün serideki en baba güç olan kral hakiyi kullanabilen bir avuç insandan birine yenilen King değilmiş gibi komutanlar ve amiraller farklı dünyaların karakterleri algısı yapılıyor.

Bazı insanlar Kaido adını duyunca içine doğru kaçıran Doflamingo'yla Fujitora'ya küstahça tekme tokat sallayan, Kuzan'in yanında arkadaşını öldürmeye cesaret edebilen amiralleri aynı kefeye koydurmanın hesaplarını yapıyor.

Tabi ki komutanları yeterince iyi işleyemeyip yonkouları hiç eden Oda'nın estirdiği rüzgarı arkasında hissedip güç konusunda son kale gibi duran amiralleri Tanrı seviyesine koymaya çalışmalarını bir ölçüde anlıyorum ama bu arkadaşlar olayın esen rüzgar değil senaryo olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş olacak. O zaman patlayan kim olacak göreceğiz ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık