Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben demiştim 2.5-3 arası olur diye. Yılların Yonkosunun üzerine çıkmak öyle kolay olmamalı.
Yılların Yonkou'su da olsan yenildin ezildin tek yedin. OP'un olayı bellidir. Yendiğin rakibin üstünde ödül alırsın. Bu mantık her zaman böyleydi.

Luffy'nin yendiği isimler de yılların korsanı yılların ajanı felandı.
 
2. Yonkounun katakuri olma ihtimali de var. Big Mom ın kurulu bir düzeni vardı ve buraya yakışacak kalibrede birisi Katakuri.
Öne piece nin final arka girdiği de kesinleşmiş gibi. Keşke kısa şekilde bazı karakterlerle ilgili, mangalar ve Ovalar da yazsa.
Katakuri önce tayfasının kaptanı olsun, sonra imparator olmayı hedeflesin.
 
Benim ödül 4,048,900,000 milyar milyon. Luffy de düz 4 milyar milyon olsa güzel olur aslında ama 3.600 felan çıkar şimdi ödülü belki de daha az. Yaşlandım yemin ediyorum. Mesaiyi böyle tamamlayacağız bugün sanırım , salın spoiler vicdansızlar :artiz:
 
Zoro ile Sanji'yi yendikleri adamların altında bırakmaz bence. Yaparsa bir Luffy'de yapar bunu. Luffy, 1 milyarlık Kata'dan sonra 1.5 olmuşken 1.320'lik, 1.390'lık adamları yenen adamları senin dediğin miktarlarda bırakırsa onun kalemine tükürürüm.
Luffy sadece Katakuri'yi yendiği için almadı o ödülü.
 
Yılların Yonkou'su da olsan yenildin ezildin tek yedin. OP'un olayı bellidir. Yendiğin rakibin üstünde ödül alırsın. Bu mantık her zaman böyleydi.
Savaş boyunca ezilen Luffy'di Kaido değil. Luffy o kadar et yedi, enerji topladı da geldi Kaido hala dövüyordu.

Ödüller güç ile alakalı değil sadece. Kaido yıllardır denizlerde korku salan, altında bir sürü adası olan koca bir tayfanın başı. Sırf birine kaybetti o kişiye daha yüksek ödül verilmemesi normal.
 
Teach'den yüksek işte bence yeterli bir ödül. Bir anda en tepeye mi çıksın istiyorsunuz anlamıyorum ki.
Bir anda mı? Kurban olayım seri bitiyor neler yaşamış neler görmüşüz siz hala neredesiniz ya. Şaka mı bu tepkiler :/ Teach'le kıyaslayıp da durmayın adam ölü Wb'ye çöküp Marco'yu yendi Luffy en yüksek ödüle sahip yonkoyu yendi herhalde daha fazla ödül verecekler.
4 olmasını ben de isterim zaten. Direkt yonkou açılışı gibi lanse edilmişti. Ama 3'e de mehh demem şu arktan sonra:/
Valla Kaido'yu Luffy + Yamato veya Wano Shogunu Momo vs yendi diye salmışlarsa haberi tamamım ben. Diğer türlü aptalca duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık