Seride, belli bir gücün üstünde olan kişilerin giremeyeceği yer yok. Kaleymiş, sınırmış hikaye... 9 Kın ve Momo Amiral alacak seviyede değiller, öyle olsalardı 20 yıllık intikamlarını yardımsız alırlardı :d. Uçan birinin 7 günde geldiği adaya birini yardıma çağırmak çok akıllıca bir yöntem gerçekten :d. Luffy daha konudan bir haber ayrıca, ne istemesi :d?Adada kalmaya gerek yok. Zira sınırlar kapalı ve burası kale olarak tanımlanıyor. Momo ve 9 kın yeter bunlara. Çok birisi kalacaksa, filodan birini çağırırlar, Luffy tayfada birini istedikten sonra geri dönüş yok.
Bak buruda Sanjinin tarafında Nami, Zoronun tarafındayda Okama Yamato var. Herkez bununla ne demek istediğimi anlamıştır umarım.Hoşuma giden başka birkaç sahne daha vardı tabii ama sadece şu sahne hatırına, aylar sonra ilk kez bir bölüme iyi dedim.
Wano alınamaz, bunu 5 moruk söylüyor, hatta tüm ordu girsek bile başaramayız diyorlar bölümde.Seride, belli bir gücün üstünde olan kişilerin giremeyeceği yer yok. Kaleymiş, sınırmış hikaye... 9 Kın ve Momo Amiral alacak seviyede değiller, öyle olsalardı 20 yıllık intikamlarını yardımsız alırlardı :d. Uçan birinin 7 günde geldiği adaya birini yardıma çağırmak çok akıllıca bir yöntem gerçekten :d. Luffy daha konudan bir haber ayrıca, ne istemesi :d?
İster misin Dünya Hükümeti bu havada yürüme tekniğini sırf Wano yu işgal için keşfetmiş olsunWano alınamaz, bunu 5 moruk söylüyor, hatta tüm ordu girsek bile başaramayız diyorlar bölümde.
hahahahaBak buruda Sanjinin tarafında Nami, Zoronun tarafındayda Okama Yamato var. Herkez bununla ne demek istediğimi anlamıştır umarım.
Bu arada Yamatonun orucu bana Bigmomın semla yemeyişini hatırlattı, ne kadar ben Odenim desede bu Okama bariz Bigmom.
Çok ince düşünüyorsun tek amacım Zoroya takılmaktı.hahahaha
sizin paylaşımınız da bana dini metinlerdeki sayılara bir takım anlamlar yükleyip öngörüde bulunanları hatırlattı
Yamato en azından kendi hür iradesiyle yapıyor her ne yapıyorsa. Big Mom'ı ise etrafındaki insanlar bu hale getirdi.