Buggy Yonko olmuş geçmiş olsun.
Buggy Yonko olmuş geçmiş olsun.
SDfear diye bir adam var worstgende spoiler verenlerden biri sanırım soru soruyorlar @Borsalino
Son on yılın en iyi bölümü diyor.
Savaş Lordlarının da ödülleri gözükecekmiş.
Nika tartışacağıma mis gibi ödül tartışırım. Hele shicbukailerin ödülü de işin içine girerse tamam ohhhhhhh.1 ay ödül goygoyu dinleyeceğiz desene @Montana
Haftaya bence Oda'ya söveceksin baya ödüllerden o yüzden hazırlıklı gel güzel küfürler ayarla.Nika tartışacağıma mis gibi ödül tartışırım. Hele shicbukailerin ödülü de işin içine girerse tamam ohhhhhhh.
En çok Sanji sövecek bence.Haftaya bence Oda'ya söveceksin baya ödüllerden o yüzden hazırlıklı gel güzel küfürler ayarla.
Artık Oda'ya sövmek de eğlenceli değil ne bileyim eskiden söverdin @kekomancer falan gelir savunurdu artık kimse de savunmuyor, öyle sövdüğünle kalıyorsun hatta bir dünya insan beğeniyor yorumuHaftaya bence Oda'ya söveceksin baya ödüllerden o yüzden hazırlıklı gel güzel küfürler ayarla.
İlk çıktığında korkutmuştu beni
Keko savunuyor muydu eskiden yoksa dalga mı geçiyorsun anlayamadım. Şu an her mecrada Oda'ya saldırıyor diye biliyorum da. xDArtık Oda'ya sövmek de eğlenceli değil ne bileyim eskiden söverdin @kekomancer falan gelir savunurdu artık kimse de savunmuyor, öyle sövdüğünle kalıyorsun hatta bir dünya insan beğeniyor yorumu
Öyle deme hocam. Bir sümük Kaido'nun içkisine, bir sümük de BM'nin pastasına atsa, içten patlatarak yok eder reis. Çok tehlikeli adam ama kimse farkında değil dkdk.