Yalan mı Buggy meselesi?Buggy ve Yonko meselesini kim uydurdu herkes Oda'ya kin kusmuş. durun öğrenin sonra beraber söveriz.
BB yonkouyken 2m küsürdü ben o kadar yüksek bir şey beklemiyorum o yüzden. BB'nin iki meyvesi ve hayvan gibi de tayfası vardı üstelik.2+ olur kesin King bile 1.5. Ben 3 olur diye tahmin ediyorum.
Tek başlarına yapmış olsalar büyük başarı da ne Bm tayfası orada ne kendi tayfaları iş yaptı.Hükümet bunları biliyorsa ödülde çok uçmaz.Adamlar BM'yi indirdi. Marco'yu ve geri kalan WB tayfasını indirmekten daha büyük bir başarı.
Onu evcil hayvan zannediyorlar.Belki Cp0 uyanmıştır tayfanin en önemli isimlerinden olduğuna.Chopper yine şaka ödülü almasın.
Tayfaya gerek yok. BM'yi indirmeleri yeterli 2.5 milyara yakın ödül için.Tek başlarına yapmış olsalar büyük başarı da ne Bm tayfası orada ne kendi tayfaları iş yaptı.Hükümet bunları biliyorsa ödülde çok uçmaz.
Luffy ile aynı ödülü verirlerse sağlam gülerim yalnız Mesai yaparsın.xDTayfaya gerek yok. BM'yi indirmeleri yeterli 2.5 milyara yakın ödül için.
Veya geçen Luffy 10 milyar olur demiştim öyle mi olacak acaba?Chopper'ın ödülü 1,5 milyar olacak. Apō, Queen'i Chopper indirdi demiştir.